veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Evet beyler başlıkta yeteri kadar açıklamaya çalıştım. Oyuna log-in oluyorum ardından play online diyorum fakat find games dediğimde hiç bir oyunu bulamıyor ve sağ üstte bağlı oyuncu sayısı 0 gözüküyor sebebi nedir acaba? not:o anda oyunu oynuyan arkadaşlarım oluyor yani genel bir problem değil sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben bilgisayarı resetledim düzeldi. banada oluyo ve daha nedenini acıklayamıyacagım bi ton şey oluyor. Bazen hero hareket etmiyo etrafimda olan biteni izliyorum , bazen kitleniyo ekran 10 saniye gidiyo vs... önceden yoktu böyle problemler heralde bunlar server'ın yoğunluğuyla doğru orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Masticore said: ben bilgisayarı resetledim düzeldi. banada oluyo ve daha nedenini acıklayamıyacagım bi ton şey oluyor. Bazen hero hareket etmiyo etrafimda olan biteni izliyorum , bazen kitleniyo ekran 10 saniye gidiyo vs... önceden yoktu böyle problemler heralde bunlar server'ın yoğunluğuyla doğru orantılı o ekran olayi bende de oluyor VGA error veriyor 8800GT kullanıyorum. En düşük-en yüksek ayar farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Bende de 8800gs var 2-3 saniye oyun takılıp geri geliyor. Fakat fps yerlerde sürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ekran olayı bendede var, 4-5 saniye kapkara ekranla ba$aba$a kalıyorum. 8800gt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bu 0 oyun bulma hadisesi benim de başıma geliyo ara sıra. beta diyip geçmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bilgisayara restart atınca geçti dün bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 firewall da ve antivirus programınızda HoN a exception verin bu oyun gorememe olayını duzeltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar