bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Aziz Yıldırım alehindeki yazılarıyla tanınan Ali Şen yönetimindeki Fenerbahçe döneminde yöneticilik yapmış. Sabah Gazetesi Spor Yazarı gerçek fenerbahçeli Hüsnü Çil Kalp Krizi nedeniyle vefat etmiştir. Allah rağmet eylesin... özelliklede son zamanlarda yazılarını severek okuyordum :([hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 allah rahmet eylesin[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Allah rahmet eylesin :([hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 allah rahmet eylesin babamın arkadaşıydı kısa süre önce böbrek yetmezliği nedeniylede çok sıkıntı çekmiş zaten şişman bir adamdı,böbrek hastalığından sonra çökmüş. kalp hastalığı felan yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Adam lösemiymiş zaten belliydi bayaa zayıflamıştı.Gerçek bi fenerbahçeli daha vefat etti,allah rahmet eylesin.........:-([hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 buyuk fenerbahceliydi,allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 allah rahmet eylesin. hakkaten fenerbahce adamı öldürdü ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: Raid3r, 28 April 2003 13:03 tarihinde demiş ki: allah rahmet eylesin. hakkaten fenerbahce adamı öldürdü ha İyi bir Fenerbahçe'li düzgün bir yazardı allah rahmet eylesin... Ancak yukardaki yorumu gereksiz ve rahatsız edici buluyorum. Değiştirebilirsen sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hüsnü çil gerçekten de iyi bir fenerbahçeli olduğu kanıtlanmış biridir bence.nede olsa en iyi fenerli ölü fenerli:)[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 allah rahmet eylesin[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hayda ben dalga gecmedim ki? adam hayatını fenerbahceye adadı hastalandı durdu. fenerdeki sorunlarla yazar olarak en cok o ugrastı. simdi dedigimin nesi kötü onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ... [Bu mesaj Simofle tarafından 29 April 2003 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 allah rahmet eylesin :/.yazılarını severek okuyordum:([hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: Fzoul_Chembryl, 29 April 2003 12:22 tarihinde demiş ki: hüsnü çil gerçekten de iyi bir fenerbahçeli olduğu kanıtlanmış biridir bence.nede olsa en iyi fenerli ölü fenerli:)[hline]Serve no one but BANE!!! alay edecek baska yerler arasan kendine,takimini husnu cil kadar destekle evvela. ne demek olerek iyi fenerbahceli oldugunu kanitladi,biraz olgunlasmayi ogren bunlar ince konulardir tepki alirsin.ayrica ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 allah rahmet eylesin[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Fzoul_Chembryl, 29 April 2003 12:22 tarihinde demiş ki: hüsnü çil gerçekten de iyi bir fenerbahçeli olduğu kanıtlanmış biridir bence.nede olsa en iyi fenerli ölü fenerli:)[hline]Serve no one but BANE!!! süpermişsin sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar