Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30+ gb (veya o seviyeye çıkabilen) mp3 player.


Fly

Öne çıkan mesajlar

başlık açık, diğer başlığa göre daha spesifik olduğu için yeni açtım, prd.

2-3 gün araştırma sonrası 16/32 gb kart takılı 16 gblık cowon d2+ modelinin en mantıklı seçim olabileceği kanısına vardım lakin alet kafam kadar, şekil şemal olarak çok rezil, arayüzü de çok umursamasam da flashla yapılmış amatör site kıvamında ve de AGA SENHAYZIR CEIKSUCYUZ forumlarının baştacı oluşu ikinci defa düşündürüyor.

ses kalitesi, pil ömrü (üstteki ürünün 52 saat küsür, pek geçebilen yok o yüzden 20-30 saat de yeterli diyeyim), şekil şemal ebatlar ve son olarak arayüz şeklinde en önemlisinden önemsizine kritlerleri sıralayacak olursak alternatif sunabilir misiniz ?

yalnız şunlar kesinlikle olmaz : cowon s9, creative zen serisi, ipodların tamamı.

bütçem 300$ ı hiçbir şekilde aşamıyor, gittigidiyor veya yurdışından getirteceğim o yüzden yurtdışı fiyatları da olur fikir vermesi açısından

teşekkürler şimdiden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ses kalitesi olayı yüzünden ipod olmaz diyorum, piyanist şantör kulağım yok neticede de o kadar alay edilen zune bile baya baya eziyordu, ikisini de kullanmış biri olarak rahatça söyleyebilirim.

flac gerekmiyor, 192 lik mp3ler bile yeterli farkı anlamak için.

ha bir de başımdan 4 kez garanti gününe +/- 1 hafta kala/geçe kendiliğinden bozulan ipod&macbooklar gibi ilginç olaylar geçti, o da var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

o an değişik bişey dinleyesi gelebiliyor insanın, tüm arşivi atıyorum işte

hiç yok mu ya tavsiye :
veya yakında şu bu çıkacak diyebileceğiniz ?
değişik bişe bilmem ki... yani ben genelde bi şarkıyı bi yerde duyarım. anında neymiş kiminmiş örenirim. gider eve bulur indirir mp3 e atar 1 hafta paso onu dinler sonra sıkılır başka şarkıya geçerim :p ben mi garibimeheh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...