Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 başlık açık, diğer başlığa göre daha spesifik olduğu için yeni açtım, prd. 2-3 gün araştırma sonrası 16/32 gb kart takılı 16 gblık cowon d2+ modelinin en mantıklı seçim olabileceği kanısına vardım lakin alet kafam kadar, şekil şemal olarak çok rezil, arayüzü de çok umursamasam da flashla yapılmış amatör site kıvamında ve de AGA SENHAYZIR CEIKSUCYUZ forumlarının baştacı oluşu ikinci defa düşündürüyor. ses kalitesi, pil ömrü (üstteki ürünün 52 saat küsür, pek geçebilen yok o yüzden 20-30 saat de yeterli diyeyim), şekil şemal ebatlar ve son olarak arayüz şeklinde en önemlisinden önemsizine kritlerleri sıralayacak olursak alternatif sunabilir misiniz ? yalnız şunlar kesinlikle olmaz : cowon s9, creative zen serisi, ipodların tamamı. bütçem 300$ ı hiçbir şekilde aşamıyor, gittigidiyor veya yurdışından getirteceğim o yüzden yurtdışı fiyatları da olur fikir vermesi açısından teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ipod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 nein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 e ipod, creative olmadı, cowon yok ne var ? iriver falan mı vardı, hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 tekrarlıyorum; ipod. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ipod classic yani, ötesi yok. "herkeste var abie tiki miyiz biz" olaylarına girmene gerek yok. ipod bu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ipod(td) creative(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ses kalitesi olayı yüzünden ipod olmaz diyorum, piyanist şantör kulağım yok neticede de o kadar alay edilen zune bile baya baya eziyordu, ikisini de kullanmış biri olarak rahatça söyleyebilirim. flac gerekmiyor, 192 lik mp3ler bile yeterli farkı anlamak için. ha bir de başımdan 4 kez garanti gününe +/- 1 hafta kala/geçe kendiliğinden bozulan ipod&macbooklar gibi ilginç olaylar geçti, o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Baska yerdede yazmistim yine yazmak istedim Sony ve iPod larin ses codeclerinin lisans sorunu oldugu icin Creative veya Samsung gibi yuksek sesle muzik dinlemek pek mumkun degil. Ben Sony olupta saglam ses duydugum tek alet var o da 30+gb degil ama isine yararsa 20gb modelde NW-A3000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yav okadar çok kayıt kapasitesiyle naapıosunuz ? :O bende 2gb lık var. 250 şarkı koydum. 15 tanesini loop dinliorum. okadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 o an değişik bişey dinleyesi gelebiliyor insanın, tüm arşivi atıyorum işte hiç yok mu ya tavsiye : veya yakında şu bu çıkacak diyebileceğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 http://www.donanimhaber.com/iRiverdan_cok_fonksiyonlu_yeni_medya_oynaticisi_D31-13288.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Fly said: o an değişik bişey dinleyesi gelebiliyor insanın, tüm arşivi atıyorum işte hiç yok mu ya tavsiye : veya yakında şu bu çıkacak diyebileceğiniz ?değişik bişe bilmem ki... yani ben genelde bi şarkıyı bi yerde duyarım. anında neymiş kiminmiş örenirim. gider eve bulur indirir mp3 e atar 1 hafta paso onu dinler sonra sıkılır başka şarkıya geçerim :p ben mi garibimeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sandisk sansa clip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bu arada 300$ a 2. el Nokia 5800 alinabilir sanirim. ses kalitesi guzel tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar