abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Bayan diyince sexist oluyomuşuz abi sebebi de kız kadın hadi cinsel çağrışımı var ya, onu umursamadığımız için seksist oluyor muşuz. Aptal mısınız lan siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 feyz alıp karı rpsi yapanlar ilerde gay oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Flameoffear said: Devlet bile karı diyor bea. devlet baba ne diyorsa doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 erkek olmayan diyelim. olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Kadın diyin olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 fede said: erkek olmayan diyelim. olur mu? çok geniş bi kavram lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Bizde her daim "erkek" terimi yürüyo demekki "dişi" iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Dynun said: Ne diycez abi kız çocuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kısrak diyen olmamış? kısrak gibisin bence çok güzel bir iltifat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kancık diyen oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 razzRaziel said: oha elindeki lightsaber gibi duruo Durur tabi, kartondan yapmislar agir degil fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 slm [large]QARI[/large] evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Emalethme ne olur calis seninde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 notwisitin banlanmasini taleb ediyorum tez zamanda kellesi ucurula konu disina ibret olsun diye asila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Topiki açan hem kıro hemde kozmetikle ugrasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hepsi aynı şeyi irdeliyor hangsini kullanacağını yer zaman ve kişiye göre seçeceksin.yani yeri gelir erkek arkadaşına dahi kullanabilirsin: "la sende karı gibisin ha şevket" veya "liseli kız gibisin osman" gibi.sonuçta bu kelimelerin hepsi bizim değil mi kullanın, kullandırtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dory said: notwisitin banlanmasini taleb ediyorum tez zamanda kellesi ucurula konu disina ibret olsun diye asila. Ey paticiklerim Ben Notwist'im Çağın gerisinde kaldıysa esprilerim Hala basarili degilse trollerim Banlansin acc'im nickim Özür dilerim Unutun tüm trollerimi Banlayin Notwist nickini Yoksa neseli sohbetin bir anlamı Ciddiyete tasimak istiyorsanız forumlari Baş tacı edebiliyorsanız geyik sevmeyen adamları Unutun tüm dediklerimi Banlayin Notwist Nickini Ozlediyseniz garbagesiz patiyi trolleme operasyonlarina yegliyorsaniz postsuz topikleri Hala medet umuyorsanız nedankodan dynamcikten doryden Şifa buluyorsanız tarih bolumunun ciddiyetinden Unutun tüm dediklerimi Banlayin Notwist nickini Geyik olmasin diyorsanız forumda memur gibi olsun diyorsaniz patiler Adminin gazabından ürkerek Diyorsanız ki trollenmesin Anamiz bacimiz Budur bizim alın yazımız Unutun tüm dediklerimi Banleyin Notwist Nickini RAHAT BIRAKIN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Dynun said: abi bu dişi alemi de kelime beğenmiyor. eskiden karı denirmiş hiç de kaba falan değilmiş. karı sonra hatun bilmemne var, onu da sevmiyolar. hatun bayan deyince seni dövecek kızlar tanıyorum, bağğğyan. bay - bayan nesi var hiç anlayamadım bayan hanım diyince de bazı "özgür kız"lar alınıyor. vs vs Ne diycez abi kukulit diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Abilify said: Topiki açan hem kıro hemde kozmetikle ugrasıyor. ahhasdhhas güldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dişi kelimesi var bide cok uyuzum biri demişti bana forumda dori dişi diye. midem fena oldu. hatun guzel ama daha cok sevgil hitabi gibin, benim hatun dersin misal, ciit. kari daha cirkince bi kelime kullanilmamasi onerilir, zira rl'da agzina bi dirsek yeme ihtimalin var. bayan da baydi acikcasi. kadin kiz tartismasini hic acmayalim zaten onun sonu kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 MANİTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Emalethe kadin dedigim icin ban yemistim varmi otesi, http://forum.paticik.com/read.php?77,3245907,3300234,page=3#msg-3300234 Actilar gerci bani la havle diye pm atinca adminlere. Emaleth bayan gerisi kari yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 fey alıp erkek rpsi yapanları da görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 @notwist: ben kadına kadın denmesini savunanlardanken bana kadın diye banlanman biraz tuhaf geldi bana. acaba kadın lafından diil de durup dururken seni öpmem yönünde uyguladığın baskıdan ban yemiş olamaz mısın diycektim. gerçi hepsi teori, ban atanlara sormak lazım bunları... diğer yandan süper gıcık bi mesajdı seninkisi, şimdi bi daha okudum bi daha kıl oldum. ben de olsam keyfi ban atardım, ama allahtan admin diilim de böyle standart dışı keyfi uygulamalar yapılamıyo artık! yaşasın yeni yönetim. kahrolsun keyfi dino yönetimi. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Kendimi kastetmedimki o opsene mesajinda, dikkatli oku yani. O zmanki benim karinin eli masaliydi o operdi beni sonra. Neyse bozulduysan affola ama banlik olay degil o. Actilar bani hemen zaten pm atinca. Edik: Hatunu kari yaptim, topikin anlam ve onemini goz onune alarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar