b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 laptop u ilk aldığımda vista yüklüydü. biraz kullandıktan sonra üzerine aynen xp kurdum format atmadan. şimdi her türlü bilgisayar xp'de açılıyor. bana sormuyo ne açmak istediğimi :) şimdi de xp kullanmaktan vazgeçtim. xp'yi format atmadan tamamen silmek ve vista kullanmak istiyorum. ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ben format atmadan direk xp yi yüklemiştim ama sanırım vista yok artık makinede. sağ tık my computer>properties>advanced>Startup and recovery settings'de gözükmüyor vista. s..tım mı ben şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ayri partitiona kurmadiysan uzerine kurmussundur zaten. vista gitti yani buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar