Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 $uan icin en ii giden lp-numb =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 01:00 tarihinde demiş ki: Buz gibi bir bira + Buffy + Angel ben onu akşam 8 de yaptım :) Bu saatte şöyle güzel bir kokoreç(ki onuda dün gece yedim) veya acılı bir dürüm iyi gider.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... [Bu mesaj RamsesII tarafından 05 Temmuz 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 lp fn delikanlıyı bozarr,muse güseldir bu saatte,yok starsailor,.........AMA bütün komşular tatilde olduğundan ne muse,ne starsailor slayer-gemini,hehehe[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 05 Temmuz 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bak $imdide dont stay caliyor ne gusel =) delikanliyi bozuyorsa lp beni delikanlidan sayma =p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Lord of the rings II soundtrack maden suyu diye elimi atıp içtiğim kontakt lens solüsyonu. allahtan yutmadık[signature][hline]Günün Kelamları - 1 Betonarme, töhmet, tekmil, berduş.
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bu saatte hiç bir şey gitmez. Biraz hava akımı güzel olabilirdi ama![signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 soguk bi ice-tea ii gidio şeftalili[signature][hline]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Forum + muhabet + beyaz şarap Buffy angel bira faslını geçtik =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Diablo, 05 Temmuz 2004 03:28 tarihinde demiş ki: soguk bi ice-tea ii gidio şeftalili wala demin somewhere i belong dinlerken bitirdim gayet gusel gidio bide boyle dene derim ´:-p [signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 05 Temmuz 2004 03:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 forum,muhabbet,wiski arada diablo2 we sürekli çalan hafif kısık müzik, mümkünse bon jovinin eski albümlerinden bu gece. ewet sanırım hepsi war şanslıyım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 lp nin en sevidigim sarkılarından biridir ama ice-tea kalmadı walla :) bide kısık sesle muzik dinlemeyi sevmiyorum o yuzden bu saatlerde pek muzik açmam :)[signature][hline]
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: DoGMeaT, 05 Temmuz 2004 01:40 tarihinde demiş ki: lp fn delikanlıyı bozarr lp favorimdir.benide sayma o zaman delikanlıda ehe :)[signature][hline]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 wala odami sirf bu musigin sesini acma olayindan osledim cunku burda pc salonda ve de anca geceleri girebiliorum nete ondada bisim salonun yan tarafi kom$unun yatak odasi ama ben genede musigin sesini abatrmicak $ekilde aciorum ki 1 haftdir da $ikayet gemedi demek ki ses gitmio :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Öne çıkan mesajlar