tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 iyi bi dostla muhabbet ? sevdiğin kızla muhabbet? vs vs vs vs... ama bence en iyisi dereceli içecek şimdi sahilde olucan kumsalda açıcan yanına efesi oh daha ne istiyim
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 2 rus 1 tekila limon tuz ve sahil[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yanında sevgilin elinde içkin sahilde denize kaşı yüreğinden kopan sımsıcak bir sevgi .... =) ben mesela üzüntümden bira içiyiroum viski içtim ne zaman kuscam diye bakıyorum[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 uyku[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bi rus büyüğü demişki: çirkin kadın yoktur , az votka vardır!
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 nese kaşınmıyım akşam akşam be [Bu mesaj Sly-One tarafından 04 Temmuz 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 iskender, big mac menu, whooper menu, bol acılı adana, beyti, patates kızartması, öeeeh açım ulan ölecem yardım edin...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bir iskender bir künefe bir sigara bir ..... (bundan sonra ölürdüm herhalde bu saatte)
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bir yudum biiir nefes herşey şahaaanee[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bu saatte o kadar yemegi yiyen adam fazla yaşamaz sabaha ölür[signature][hline]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bira isterdim birde ama göbek yapıyor
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 tabi insan sevdiği kişiyle kumsalda olursa daha bi başka olur be[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Çirkin kadın yoktur,az votka vardır! Bir yaz günü hiç bu kadar üşüdün mü? Hiç ölümü düşündün mü?
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 imzayı kucultursen bide ii olur :)[signature][hline] [Bu mesaj Diablo tarafından 04 Temmuz 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 tek istediğim şey huzur. 2 yıl önce sevgilimden ayrıldığımdan beri uyku uyuyamıyorum adam gibi. 2 yıldır. sevgilim de yok 2 yıldır[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 böle ii mi? bencede büyük oldu ama yazıları ufaltmayı bilmiyorum
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Angelfire, 04 Temmuz 2004 02:30 tarihinde demiş ki: 2 rus 1 tekila limon tuz ve sahil bu ya da biraz deiştirirsek sevgilin 1 tekila limon tuz ve ormanın ortaısnada bir göl kıyısında sonbahar ..[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic..
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 katılıyorum deamon kumsalda iyi olurdu ama[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 olaya duygusal anlamda bakarsak ; -Kıymetlimiz -mum -şömine -dağ başı (biraz kaba oldu idare edin) -ehm şeyh ...
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Demon_of_Hell, 04 Temmuz 2004 03:03 tarihinde demiş ki: olaya duygusal anlamda bakarsak ; -Kıymetlimiz -mum -şömine -dağ başı (biraz kaba oldu idare edin) -ehm şeyh ... şöle yapalım bi masa mum şarap seni anlayan bi kız şömine[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 herkese en iyi bu saatte uyku gidiyo galiba :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 arid - you are su an dinliyorum süper bir şarkı tavsiye edrrim
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 soner arıca-deniz gözlüm[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 sahilde bira gider yalnız başıma.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Öne çıkan mesajlar