Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 said: Ayrıca amerikayı falan sallamıcaz ama sinopa yapılacak nükleer santrallere engel çıktılar,protesto ettiler. Siz nükller santraller ülkeyi kirletiyo sanıyosunuz ama nükleer santrallerin asıl ama nükleer silah ve atom üretmek olası bir savaş için. atom üretmek lazım abi, atomsuz zor. yapı tası sonucta, önce atom.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 "komtanım, amerika tankları sheepledi helikopterlerede banish attı"
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ya insanlar nasıl bu kadar maloz olabiliyo. yada biz mi çok malız lan. birileri mal olmalı yani şu durumda
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 BULDUM! du buldum, doruk noktasını buldum said: Bizler teknoloji bakımından onlardan daha üstünüz fakat unutulmamalıdır ki yunanlılların amcası İngilteredir.İngiltere teknoloji bakımından her daim onlara yardım edeceklerdir.teknoloji bakımından ilerlemiş gelişmiş balkan ülkeleri kafalarını geliştirirler beyinleri çalıştırırlar.Bizler ise kafamızı geliştirmeyip beynimizide çalıştırmayız.İleride 3. Dünya savaşı çıktığı zaman yenecek olan ülkeler onlardır.Fakat 4. dünya savaşında bizler yeneceğiz.Onlar dünyayı batırmış olacaklar.Atom bombası yapacaz, hidrojen bombası yapacaz ve onları dünyada deneyeceğiz diyerek bu düşüncelerini gerçekleştirecekler ve küresel ısınmayı son noktaya kadar ilerletecekler ve teknoloji bir anda duracak.Böylelikle sıra bize gelecek.Bizler kafamızı değil kollarımızı, kuvvetlerimizi geliştirdik.Tüm dünya bir anda TÜRKİYE İMPARATORLUĞU olacak! Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene! EVET!
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 said: Bizler teknoloji bakımından onlardan daha üstünüz fakat unutulmamalıdır ki yunanlılların amcası İngilteredir.İngiltere teknoloji bakımından her daim onlara yardım edeceklerdir.teknoloji bakımından ilerlemiş gelişmiş balkan ülkeleri kafalarını geliştirirler beyinleri çalıştırırlar.Bizler ise kafamızı geliştirmeyip beynimizide çalıştırmayız.İleride 3. Dünya savaşı çıktığı zaman yenecek olan ülkeler onlardır.Fakat 4. dünya savaşında bizler yeneceğiz.Onlar dünyayı batırmış olacaklar.Atom bombası yapacaz, hidrojen bombası yapacaz ve onları dünyada deneyeceğiz diyerek bu düşüncelerini gerçekleştirecekler ve küresel ısınmayı son noktaya kadar ilerletecekler ve teknoloji bir anda duracak.Böylelikle sıra bize gelecek.Bizler kafamızı değil kollarımızı, kuvvetlerimizi geliştirdik.Tüm dünya bir anda TÜRKİYE İMPARATORLUĞU olacak! Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene! Off çok pis sesli güldüm auheuaheu
Korax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Saka gibi ya hahahah, anca böyle gireriz bu kafayla AB'ye :D "tarih ögretmeniyim" deyip piramitlerin kacirilmasina yorum yapan adamlar surusuyuz yani resmen.
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Cuce said: BULDUM! du buldum, doruk noktasını buldum said: Bizler teknoloji bakımından onlardan daha üstünüz fakat unutulmamalıdır ki yunanlılların amcası İngilteredir.İngiltere teknoloji bakımından her daim onlara yardım edeceklerdir.teknoloji bakımından ilerlemiş gelişmiş balkan ülkeleri kafalarını geliştirirler beyinleri çalıştırırlar.Bizler ise kafamızı geliştirmeyip beynimizide çalıştırmayız.İleride 3. Dünya savaşı çıktığı zaman yenecek olan ülkeler onlardır.Fakat 4. dünya savaşında bizler yeneceğiz.Onlar dünyayı batırmış olacaklar.Atom bombası yapacaz, hidrojen bombası yapacaz ve onları dünyada deneyeceğiz diyerek bu düşüncelerini gerçekleştirecekler ve küresel ısınmayı son noktaya kadar ilerletecekler ve teknoloji bir anda duracak.Böylelikle sıra bize gelecek.Bizler kafamızı değil kollarımızı, kuvvetlerimizi geliştirdik.Tüm dünya bir anda TÜRKİYE İMPARATORLUĞU olacak! Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene! EVET! abi ahahah
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 haritaya bagli, italy de yorgiler alir, dust a biz aliriz, aztec cekismeli gecer.
keldron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Dünyanın kralıyız ama 30000 şehidimiz var.Hanım koş ironi geliyor.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 tutmayın lan beni alalalalalalalalala, bana en yakın cansu adında yunan bi arkadaşım var şimdi gidip onu..
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Cuce said: BULDUM! du buldum, doruk noktasını buldum said: Bizler teknoloji bakımından onlardan daha üstünüz fakat unutulmamalıdır ki yunanlılların amcası İngilteredir.İngiltere teknoloji bakımından her daim onlara yardım edeceklerdir.teknoloji bakımından ilerlemiş gelişmiş balkan ülkeleri kafalarını geliştirirler beyinleri çalıştırırlar.Bizler ise kafamızı geliştirmeyip beynimizide çalıştırmayız.İleride 3. Dünya savaşı çıktığı zaman yenecek olan ülkeler onlardır.Fakat 4. dünya savaşında bizler yeneceğiz.Onlar dünyayı batırmış olacaklar.Atom bombası yapacaz, hidrojen bombası yapacaz ve onları dünyada deneyeceğiz diyerek bu düşüncelerini gerçekleştirecekler ve küresel ısınmayı son noktaya kadar ilerletecekler ve teknoloji bir anda duracak.Böylelikle sıra bize gelecek.Bizler kafamızı değil kollarımızı, kuvvetlerimizi geliştirdik.Tüm dünya bir anda TÜRKİYE İMPARATORLUĞU olacak! Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene! EVET! aahahahaha abi ya ne hayallere girmiş adam dünya kalmamış tüm dünya türkiye imparatorluğu olcak diyo of
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 abi şu atinayı işgal planında "yetmiyorsa bi miktar daha ordu gönderirim" diyo adam. lan yemek mi yapıyosun, ne yapıyosun. ne içiyosunuz
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Niye bu kadar meraklıyız ki ben herkesi döverim muhappetine . Lisede en çok dayak yiyen çocuk ben herkesi döverim diye dolaşan çocuk olmuştur bizde
Öne çıkan mesajlar