Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 benim bir kedim var. 10 aylık falan yaklaşık. çok oyuncudur biraz da gururludur hemen gider yapar sineye çekmez hiç kangallara falan dayılanır. bir tane dalmaçyalı almak istiyorum. bu ikisi nasıl anlaşırlar? yavru olarak geldiğinde bizim kedi kıskanır bişi yapar mı? yada öbürü büyüdüğünde kediye bişi yapar mı :D nolur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şimdi bence bu öyle bi soru ki cevabı yok onların da huyu suyu var çünkü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 eğer köpeki yavrucanakken alırsan anlaşırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kedi bişi yapar mı yavru köpeğe acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 köpek terso yapmazsa sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bence yapar. yaşadım oradan biliyorum. alanına girdimi köpek direk dikiliyo vaaaooov diye inliyor saldırı pozisyonuna giriyor kedi. çok mu devrik oldu cümle bana mı geldi öyle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 erkek adam mesajına smayli koymaz.kilitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Köpeği yavru alıp alıştırırsan sorun çıkmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar