Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doctor Who (2005) - BBC One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yeni 5x1

Yeni doktor fena değil.

Yeni companion kesinlikle mükemmel(şuan klavyenin üzerine salyalarım akıyor). Ihım... nekadar yetenekli olduğunu ilerki bölümlerde göreceğiz.

Yeni tardisten hoşlandığımdan tam emin değilim eskisinin farklı bir havası vardı, bu biraz fazla parlak ve modern gözüküyor.

Yeni screwdriver rengini kesinlikle sevmedim, mavi daha iyiydi.

Edit

Sondaki gelinlik kısmını anlayabilen var mı? Biriyle evlenecekken mi doktora kaçtı yoksa doktora saplantısı okadar mı ileri?

Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

şimdi bu diziye yeni başlayacak bir genco nerden başlamalı ? s01e01 mi ? daha karman çorman bişiler war gibime geldi bu diziylen alakalı

2005'de başlayan sezon 1'den başlayacaksın. Rose ilk bölümün adı yanlış hatırlamıyorsam hatta
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yeni arkadaş da David Tennant'ı aratmayacak bence. Sadece yüzüne ve değişik ifadelerine biraz alışmamız lazım. Christopher Eccleston'tan sonra da David Tennant çok farklıydı.
Mesaj tarihi:
Farinal said:

codename_curse said:

henüz matt smith'i izleyemedim de ecleston'ın nesi eblekti abi :D

hakkaten adam yürüyen karizmaydı deri ceketle falan

NE BEN KARİZMA MIYIM? dercesine bakmış adam.

bonanza iyidi tabii, joe'ya uyuz olurdum çok ama.
Mesaj tarihi:
Yok ya adam dizideyken çok karizmaydı. Bildiğim kadarıyla diziden ayrılam nedeni de zaten dizinin karizmasını çizmesiydi. Demek ki çizdirmeden kaçamamış >:D<
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni doctor sarmadı beni ya. pek bi taklit geldi.
bide mesela önceki doktor karizmatik zeki aynı zamanda deli imajı yarattı bende.
bu doktor aptal ayağına yatan saf bi tip imajı yarattı.
cık 8 bölüm tahammül edebildim
  • Yeni Oluştur...