naraso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bişi yazcaksanız spoiler verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Yeni 5x1 Yeni doktor fena değil. Yeni companion kesinlikle mükemmel(şuan klavyenin üzerine salyalarım akıyor). Ihım... nekadar yetenekli olduğunu ilerki bölümlerde göreceğiz. Yeni tardisten hoşlandığımdan tam emin değilim eskisinin farklı bir havası vardı, bu biraz fazla parlak ve modern gözüküyor. Yeni screwdriver rengini kesinlikle sevmedim, mavi daha iyiydi. Edit Sondaki gelinlik kısmını anlayabilen var mı? Biriyle evlenecekken mi doktora kaçtı yoksa doktora saplantısı okadar mı ileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 şimdi bu diziye yeni başlayacak bir genco nerden başlamalı ? s01e01 mi ? daha karman çorman bişiler war gibime geldi bu diziylen alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 çoook başa gitmek istiyorsan 1963 e kadar gidebilirsin :) ama 2005de başlayanı izlesende olur sadece :P imdb de ki kronolojik sıraya göre git işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: şimdi bu diziye yeni başlayacak bir genco nerden başlamalı ? s01e01 mi ? daha karman çorman bişiler war gibime geldi bu diziylen alakalı 2005'de başlayan sezon 1'den başlayacaksın. Rose ilk bölümün adı yanlış hatırlamıyorsam hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0436992/episodes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 5.sezon açıkçası çok mükemmel bir bölüm değildi. companion, amy'yi beğendim. doktora da alışırız heralde bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 2. bölüm çıktı ben hala 5. sezona başlayamadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 2. bölüm 1.bölümden çoook daha güzeldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Time of the Angels güzel bölümdü. Zaten Angelların olduğu o eski bölümde IMBA ötesiydi. Genede David Tennant'ı arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Yeni arkadaş da David Tennant'ı aratmayacak bence. Sadece yüzüne ve değişik ifadelerine biraz alışmamız lazım. Christopher Eccleston'tan sonra da David Tennant çok farklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ebleh, zeki, ebleh sırasıyla gidiyor tipler. bu biraz fazla ebleh bi tip olmuş; ama güzel dizi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 henüz matt smith'i izleyemedim de ecleston'ın nesi eblekti abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 huun saymaya william hartnelldan baslamistir bir de bonanza vardi dimi huun ne guzel diziydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 codename_curse said: henüz matt smith'i izleyemedim de ecleston'ın nesi eblekti abi :D hakkaten adam yürüyen karizmaydı deri ceketle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hakkaten karizmaydı. hala açar izlerim yeni ilk sezonu arada :P william hartnell'ı da severim ben , ama arayı izleyemedim henüz. yeni seri hariç bir tek william'ı izleyebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Farinal said: codename_curse said: henüz matt smith'i izleyemedim de ecleston'ın nesi eblekti abi :D hakkaten adam yürüyen karizmaydı deri ceketle falan NE BEN KARİZMA MIYIM? dercesine bakmış adam. bonanza iyidi tabii, joe'ya uyuz olurdum çok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Yok ya adam dizideyken çok karizmaydı. Bildiğim kadarıyla diziden ayrılam nedeni de zaten dizinin karizmasını çizmesiydi. Demek ki çizdirmeden kaçamamış >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 en iyisi david abi http://www.daemonstv.com/images/bbc/david_tennant2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 eccleston'ın aksanı süperdi. davidde o güzellik yoktu. smith'de var gibi yine ama görücez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 05 05amy sapık çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 0505 River'ın kimi öldürdüğü konusunda bir şüphesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=k3u3seMW-jk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yeni doctor sarmadı beni ya. pek bi taklit geldi. bide mesela önceki doktor karizmatik zeki aynı zamanda deli imajı yarattı bende. bu doktor aptal ayağına yatan saf bi tip imajı yarattı. cık 8 bölüm tahammül edebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar