Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doctor Who (2005) - BBC One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Danke.

diziyi sadece 05 yapımı yeni çekimlerle izlemeye başladım 9.doktordan öncesi hakkında zerre fikrim yok. zaten 9dan sonrası hakkında da yok çünkü henüz ilk sezonun ortalarındayım. ve hiç istemiyorum doktorun değişmesini ama sadece 1 sezon var christopher eccleston :/

Mesaj tarihi:
Birinci sezonda doktorun değişme nedenini ekşi sözlükten öğrenebilirsiniz. Doctor Who yada oyuncunun ismi altındaki başlıkta yazıyor. Karakterler 2. sezondan sonra ve sezon sonlarında değişselerde ara ara bölümlerde tekrar geliyorlar. Yani anlayabildiğim kadarıyla doktor dışında sadece hikayenin gidişatı nedeniyle değişim(yeni karakterler) varmış gibi gözüküyor. Buarada o karakterlerin değişmesi kesinlikle rahatsız etmiyor. En azından beni etmedi.

Bu arada bir yanlışlık yoksa 23 gün sonra yeni dizi başlıyor.
Mesaj tarihi:
doktorların değişmesinin sebebi dizinin çoooook uzun süredir sürmesi.

bu seyrettiğinizdekinin değişmesinin sebebi de adamın "adımın hep doctor who'yla anılmasını istemiyorum" demesi yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj tarihi:
güzel dizi ya bu yeni serinin ilk bölümünü beğenmemiştim ama ondan sonra sardı. yeni gelen oyuncuda iyi olur merak etmeyin başta biraz kıl kapıyorsunuz ama alışınca sorun olmuyor.
Mesaj tarihi:
ya o kadar güzel bi dizi ki anlatamam resmen zeka fışkırıyor her bölümden. senaryolar twistler falan o kadar akıllıca işleniyor ki ve tam anlatamıyorum ama çocukluğumda izlediğim okuduğum şeyleri hatırlatıyor bana yani bazı hikayeler olur ya elbet biliriz hepimiz iyinin kazanacağını bu yüzden zevk almayız ama bazılarında da hikaye o kadar güzel işlenir ki önemli olan iyinin kazanması değil nasıl kazanacağı ve neler olacağıdır işte böyle. falan filan.
Mesaj tarihi:
indirmeye başladım. ama belki ilk doktor gidince bırakırım.

doktor öyle çat diye ayrılıp yenisi mi geliyo bişeye bağlıyolar mı ?

sadece bağlıyolar ya da bağlamıyolar diyin ama spolier vermeyin :D
Mesaj tarihi:
naraso said:

indirmeye başladım. ama belki ilk doktor gidince bırakırım.

doktor öyle çat diye ayrılıp yenisi mi geliyo bişeye bağlıyolar mı ?

sadece bağlıyolar ya da bağlamıyolar diyin ama spolier vermeyin :D

doktor regeneration denen olaydan yapıyor çok ekstrem durumlarda o yüzden değişiyor. mesela 9'un 10 olduğu durumdaki giibi.
Mesaj tarihi:
bilmiyorum altyazıyla izlemiyorum ben o yüzden bi fikrim yok. 0 daha önce tabii 0 ilk bölüm diyebilirsin 2.sezonun. doktor baygın falan başlarında bölümün hatta. 01'de hastanede geçiyor ilk sezon 2.bölümdeki last human kadın var.
Mesaj tarihi:
Divxplanetta hepsi var. Uymuyorsa SubtitleEditor gibi bir programla kendin uydurmayı deneyebilrisin. Çok zor değil. Gerçi oradaki altyazıların birkaçı 2-3 bölümde sorun çıkarmıştı.
Mesaj tarihi:
teşekkürler ama izledim o bölümü çoktan :)

dizi eğlenceli gidiyor bi tek yeni doctoru gördüğümde sık sık harry potterdaki sahneleri aklıma geliyo ara ara o komik oluyo :P

3. sezondan önce veya arasında özel bölümler falan var mı bi de ?
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...