yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Farinal için açtım bu topiği. http://forum.paticik.com/read.php?62,4358490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Danke. diziyi sadece 05 yapımı yeni çekimlerle izlemeye başladım 9.doktordan öncesi hakkında zerre fikrim yok. zaten 9dan sonrası hakkında da yok çünkü henüz ilk sezonun ortalarındayım. ve hiç istemiyorum doktorun değişmesini ama sadece 1 sezon var christopher eccleston :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 abi niye değişiyo onu çakamadım ben. izlemek istiyorum diziyi ama sürekli karakter değişimini kaldıramam diye izlemedim adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Birinci sezonda doktorun değişme nedenini ekşi sözlükten öğrenebilirsiniz. Doctor Who yada oyuncunun ismi altındaki başlıkta yazıyor. Karakterler 2. sezondan sonra ve sezon sonlarında değişselerde ara ara bölümlerde tekrar geliyorlar. Yani anlayabildiğim kadarıyla doktor dışında sadece hikayenin gidişatı nedeniyle değişim(yeni karakterler) varmış gibi gözüküyor. Buarada o karakterlerin değişmesi kesinlikle rahatsız etmiyor. En azından beni etmedi. Bu arada bir yanlışlık yoksa 23 gün sonra yeni dizi başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bende bilmiyordum açıkçası değişme olayını bilsem başlamayabilirdim ama bakalım 10.ya alışabilecek miyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hangi who bu?cnbc-e de yayınlanansa beni sarmadı pek 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 doktorların değişmesinin sebebi dizinin çoooook uzun süredir sürmesi. bu seyrettiğinizdekinin değişmesinin sebebi de adamın "adımın hep doctor who'yla anılmasını istemiyorum" demesi yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 evet ama çok sevmiştim ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 güzel dizi ya bu yeni serinin ilk bölümünü beğenmemiştim ama ondan sonra sardı. yeni gelen oyuncuda iyi olur merak etmeyin başta biraz kıl kapıyorsunuz ama alışınca sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dokuzuncu fantastikti ya :/ christmas special'dayım yeni elemana kıl oldum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ya o kadar güzel bi dizi ki anlatamam resmen zeka fışkırıyor her bölümden. senaryolar twistler falan o kadar akıllıca işleniyor ki ve tam anlatamıyorum ama çocukluğumda izlediğim okuduğum şeyleri hatırlatıyor bana yani bazı hikayeler olur ya elbet biliriz hepimiz iyinin kazanacağını bu yüzden zevk almayız ama bazılarında da hikaye o kadar güzel işlenir ki önemli olan iyinin kazanması değil nasıl kazanacağı ve neler olacağıdır işte böyle. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 indirmeye başladım. ama belki ilk doktor gidince bırakırım. doktor öyle çat diye ayrılıp yenisi mi geliyo bişeye bağlıyolar mı ? sadece bağlıyolar ya da bağlamıyolar diyin ama spolier vermeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 abi çook tırt bi dizi değil mi ya cnbce de izliom arada böle cheap gözüküo çok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 banada sanki tırt geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 matrak abi, otur bi kaç bölüm izle merak ediyosun :D en azından ben ettim indiriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 tırtıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 naraso said: indirmeye başladım. ama belki ilk doktor gidince bırakırım. doktor öyle çat diye ayrılıp yenisi mi geliyo bişeye bağlıyolar mı ? sadece bağlıyolar ya da bağlamıyolar diyin ama spolier vermeyin :D doktor regeneration denen olaydan yapıyor çok ekstrem durumlarda o yüzden değişiyor. mesela 9'un 10 olduğu durumdaki giibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya ben 2. sezonu indirdim , altyazılarla çok uyumsuz acaba yanlış sezonu falan mı indirdim ya. 2. sezon birinc bölüm nerde nası başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 2x00 christmas special: The Christmas Invasion 2x01 New Earth (hastane bölümü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 2 00 daha önce mi ? altyazısını nerden bulabilirim falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bilmiyorum altyazıyla izlemiyorum ben o yüzden bi fikrim yok. 0 daha önce tabii 0 ilk bölüm diyebilirsin 2.sezonun. doktor baygın falan başlarında bölümün hatta. 01'de hastanede geçiyor ilk sezon 2.bölümdeki last human kadın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 teşekkürler o zaman. bi bölümü de altyazısısz izleriz napalım :D bian ödüm koptu yanlış sezonu indirdim diye zaten (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Divxplanetta hepsi var. Uymuyorsa SubtitleEditor gibi bir programla kendin uydurmayı deneyebilrisin. Çok zor değil. Gerçi oradaki altyazıların birkaçı 2-3 bölümde sorun çıkarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 teşekkürler ama izledim o bölümü çoktan :) dizi eğlenceli gidiyor bi tek yeni doctoru gördüğümde sık sık harry potterdaki sahneleri aklıma geliyo ara ara o komik oluyo :P 3. sezondan önce veya arasında özel bölümler falan var mı bi de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ya bu arada sezon 4 bitti, ekstra bölümler var onları karışık mı izliyeyim yoksa bi sırası falan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar