Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Radyo [Ekim'09]

Fistan

Öne çıkan mesajlar

bu arada 8 yıl antalyada yaşayan biri oalrak şukadarını sölim, kızlar haklı. antalyadaki apaçilerin eline kimse su dökemez. çünkü bu elemanlar bütün illerden antalyaya akın etmiş, pazar malı D&G giyen, güneş gözlüğünü tersten boynuna takan, kaslı, dar kıyafet hiymiş HELO BEYBİ, if yu vant to giv, give, if yu dont, go!! diyen tipler..
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

bu arada 8 yıl antalyada yaşayan biri oalrak şukadarını sölim, kızlar haklı. antalyadaki apaçilerin eline kimse su dökemez. çünkü bu elemanlar bütün illerden antalyaya akın etmiş, pazar malı D&G giyen, güneş gözlüğünü testen boynuna takan, kaslı, dar kıyafet hiymiş HELO BEYBİ, if yu vant to giv, give, if yu dont, go!! diyen tipler..

meuhuehue
Sosyal ağlarda paylaş

evreşe yolları dar, daAaaAr, bana bakma benim yarim var.

o değil de kulakları çınlasın, korax'ın bir yabancı kıza apaçi türk yaklaşımı taklidi vardır, litvanyalı süt gibi kızı gülmekten kırıp geçirmişti.

bu anılar da stockholm'den.

eeeh, şimdi ben aeauropadayken... kjgh.
Sosyal ağlarda paylaş

Len nerem hasta, hahah keserim valla yayini ha :P Ama oyle boyle degil inanilmaz apaci var antalya alanya tarafinda özellikle.Bide bunlar kendilerini hersene gelistiren tipler, gunes gözlugunu takmak falan cok eski moda hocam.Elemanin tipine baksan, 10 numara giyim, geldikleri sehirde yapamadiklari vucutta dövmeler, kupeler, piercingler(sezondan sonra bunlarin hepsi saklaniyo yada cikariliyo :D).Ama konusmaya baslamasinlar, konusunca igrenc rezalet ötesi bi ingilizce, turkceleride genelde öyle :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...