Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 AHAH apachi. küfür gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 acı gerçekler yaşanmadan öğrenilmez ama emir. kızlar nasıl öğrenicek serdardan ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 apaçi var arkadaşlar istanbulda da. ama bebe yok. bebe nedir yani. ankara çok rerereörörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bu arada 8 yıl antalyada yaşayan biri oalrak şukadarını sölim, kızlar haklı. antalyadaki apaçilerin eline kimse su dökemez. çünkü bu elemanlar bütün illerden antalyaya akın etmiş, pazar malı D&G giyen, güneş gözlüğünü tersten boynuna takan, kaslı, dar kıyafet hiymiş HELO BEYBİ, if yu vant to giv, give, if yu dont, go!! diyen tipler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ohaa,kızların özeline giriyorsunuz hocam,iyisiniz baya^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Dragonmax said: bu arada 8 yıl antalyada yaşayan biri oalrak şukadarını sölim, kızlar haklı. antalyadaki apaçilerin eline kimse su dökemez. çünkü bu elemanlar bütün illerden antalyaya akın etmiş, pazar malı D&G giyen, güneş gözlüğünü testen boynuna takan, kaslı, dar kıyafet hiymiş HELO BEYBİ, if yu vant to giv, give, if yu dont, go!! diyen tipler.. meuhuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 evreşe yolları dar, daAaaAr, bana bakma benim yarim var. o değil de kulakları çınlasın, korax'ın bir yabancı kıza apaçi türk yaklaşımı taklidi vardır, litvanyalı süt gibi kızı gülmekten kırıp geçirmişti. bu anılar da stockholm'den. eeeh, şimdi ben aeauropadayken... kjgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 korax hasta ya zaten.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Apaçi değil kalimero olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Len nerem hasta, hahah keserim valla yayini ha :P Ama oyle boyle degil inanilmaz apaci var antalya alanya tarafinda özellikle.Bide bunlar kendilerini hersene gelistiren tipler, gunes gözlugunu takmak falan cok eski moda hocam.Elemanin tipine baksan, 10 numara giyim, geldikleri sehirde yapamadiklari vucutta dövmeler, kupeler, piercingler(sezondan sonra bunlarin hepsi saklaniyo yada cikariliyo :D).Ama konusmaya baslamasinlar, konusunca igrenc rezalet ötesi bi ingilizce, turkceleride genelde öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yayını dinlemiyorum ama süpersin azmo begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kalimero ne ben anlamadım ki. biriniz konuşurken öbürünüz 15 dakika sonra açıklama yapıyor, ben başını unutuyorum açıklaması geliyor. rahatsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 barzo var,cok fena! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kemerin tokası d&g, üstünde yazan markası gucci, atletinin baskısı armani ise, bilin ki yurdum ayısıdır o. çok parçalı çok markalı kot ve çakma adidas ayakkabı da elzem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 çinçin muhabbeti açıldı, kaçın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bkz orc. un face profili ahshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 alaska sınırını geçmeliyiz johnny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Abi naptiniz be, cincini yucelttiniz yalniz aehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kanka sen ne zaman gelceksin tr ye bi daha ? (krx) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kız varmış geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sen beceremiyon emir dotayı bide şu duvarlarda emzirtirim lafını bi kere daha duymak istiyorum serdardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Dragonmax said: kanka sen ne zaman gelceksin tr ye bi daha ? (krx) Belli degil yav, ben bazen 2 gunde karar verip geliyorum 1 hafta falan :P Yilbasina dogru gelirim heralde. buarada ZIYAAAAAAAAAAAAAAAA in lan assa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 RADYOCULAR- yannız ciddi bi pozitif ayrımcılık var -.-' kızlarla sabahı ediceksiniz sanırım. başka patileride alın yayına. muhabbetin havası değişssin. (zaten 3 dk da uçurdunuz beni asdas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 seviye -2500 lere iniyo hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 SEKS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar