Holysuffer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ya arkadaşlar para yatırıp acc. i actırmaya calısıyorum. Siteye giriyorum my profile a tıklıyorum yazıyorum acc yi şifreyi zaten baglsınız diyo...Sitemi buglandı noldu farklı 3 makinadan 2 account dan denedim. Hiçbişey yapamıorm surekli "you are already logged in" yazıyo...Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 değişik browser denedin mi bilmiyorum, eu sitesi biraz sorunlu maalesef. gereksiz flash kasmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ya uyuz oldum sabahtan beri aynı şey...3 4 tane browser denedim...Log in olamıyorum mümkün degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Geçmişi silip denemen gerekiyor (önbellek çerezler vs.) Bir süre bekleyip denesende olur. Gerçi halletmiş bile olabilirsin :) Firefox kullanıyorsan ctrl+shift+del den Herşeyi sili seçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar