nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 O zaman bilemiycem abi zaten drille girerken controller seçme olayı olmuyo ki direk controllerla oynuyorum ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bende de direk keboarda geçiyor anlamadım hala :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ya maç başlamıyor,böyle mal mal hakemlere vs. bakıyoruz sürekli nasıl düzeltilir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tamam hallettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 online oynamayı deniyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ben daha yeni başladım oyuna biraz geç kalmışım ama bu zaman olayı dışında güzel oyun ya Bazıları şey demiş overall'ı 50 olan adamı neden bu kadar fazla oynatıyorlar sonuç itibariyle antrenörün gözünde belli bi overall tablosu yok iyi oynayan adamı oynatıyor kaldı ki kötü oynarsan zaten oynatmıyorlar. Garip olan oyundan çıkarıp 10 saniye sonra geri sokmaları biraz mantıksız bi hareket olmuş bence Ve smaç vuramıyorum.Klavye ile oynuyorum ve çok nadir smaç vurabiliyorum. Oyun hakkında Nba 2K10 İncelemesi yaptım.Bütün düşüncelerim bunlar aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Patch gelmeden oynanmaz,my player sürüyle bug var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 2 kişi karşılıklı joystick le oynanabiliyor mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 oynanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 smaç yapamıyorum.. yok kontrollerde de bulamadım mal mal turnikeden baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hızlı koşma + şut,turniye tuşu= smaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 turnike tusu hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sut tusu işte. eğer içeri girip sadece şut tusuna basılı tutarsan turniıke atar, hızlı kosama+sut tusu yaparsan smaç basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar