Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 SeaGle said: OLM NOOLUYO AHAHAHAHAHnebilim UAHDUAHDSA adamı gazladıkça gaza gelio gazladıkça gaza gelio UAHDUAHDA
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Dragonmax said: neyin celallenmesini yaşıosun. git bi elini yüzünü yıka. bu arada seçmek le tercih etek arasında ciddi bir fark vardır. seçmek daha çok maddesel bir kelimedir. biribirne yakın "şey" ler arasıdnan birtanesini seçersin. ancak tercih kelimesi daha çok sübjektif istekler doğrultusunda, kişisel standartlar ve alışmışların anlatımında kullanılır. ben gecelik ilişki yaşayan kızları tercih etmiyorum cümlesindeki kullanım doğrudur. ben gecelik ilişki yaşayan kızları seçmiyorum cümlesindeki seçmek gördüün gibi kafadan cümleye dahi uyumsuzdur ama abi karşıdaki 3 tanesi de sana kesik seç birini cümlesindeki seçmek doğru kullanımdır. türkçeye giriş dersi verditmeyin gece gece.. kelimeler farklı kullanımları kullanım alanları ve kullanım şekilleri de farklı.. isndanlar eş konusunda tercih edebilir durumdadırlar. ancak seçmek daha çok MAL EŞYA üzerinde kullanılabilecek birşeydir. ya da mekanda tek erkeksindişr ve hepsi seni ister. hiçbirine kıymet vermezsin. gider seçersin. orda da zaten evet karpuz seçer gibi seçmiş olursun. L2SpeakTrksh başka bi cool story
calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 biraz daha kasarsanız başlık güzel yerlere gider. Yerimi ayırayım ben şöyle de her ihtimale karşı:D
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Meriç konusu es geçilmemeli evet lütfen konuya dönelim, rahatlıyoruz derin derin nefes alıyoruz 1 2 3 4 ve konuya dönüyoruz. Meriçler ölsün, anne ve babalarıda kısırlaştırılsın. Meriç doğurmak yasaklansın.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 dönmeyelim be abi. piç oldu resmen şu espri :/
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abi meriç zarar verebiliyosa bırakın versin zaten.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 olm kuul sıtori diyip duruyosun sen de bıladibiist valla yaşandı lan. küçük sanayi durağından acemlere kadar
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Hadi herkes meriçlerle ilgili bir anısını anlatsın, meriçleri masaya yatıralım.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 SeaGle said: olm kuul sıtori diyip duruyosun sen de bıladibiist valla yaşandı lan. küçük sanayi durağından acemlere kadar çok uzun hoca bi özet geç msnden
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 olm ne bu paracı doktor gibi, muayenehaneme gel ayakları
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Penisinmi var derdin var bilader. Bu arada Mericlere kizmayin olm, boyle dallamalar yuzunden ayrilcak hatun ayrilsin zaten. Mericler size calisiyor haberiniz yok.
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 asıl ben dün adliyede bir meriç gördüm ki. karşımda bi kadın bi adam bi de kadının arkadaşı oturuyodu. kadın kocasından boşancak. o adam da nası yardımcı oluyo,nası moral veriyo.ama anlatamam. işte ben her zaman yanındayım da,hiç seni bırakmicam da cart curt da of of.kadınun çocuğu varmış-"bilmemne olunca çocuğa kim bakıcak " tarzı bişi dedi adam ona bile "ben ne güne duruyorum" falan dedi ya=) vay be.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 SeaGle said: acaba benimle zaman mı geçirdi sadece şimdi çok aramıyo diyo, ... o çocuk seni çok üzüyor bence, ne var günde 3 kez arasın anlatsın neler yapıyo... hem kıza hem herife t cetvelimle saldırasım geldi
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 nolur kitleyin bu topici hayattan soğuyorum :(
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben meriçlik yapmaya çalışıyorum ama tutmuyo lan..
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Meriçle meriç olan kızı atın. Upgradelisini alın.
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 SeaGle said: Kızın sevgilisine vekaleten ben dalacaktım, tam burda guldum
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Eternalus said: her tren metro mu lan cahil siigıl tramvay lan işte burda millet metro görmediği için metro diyor ezilmesin fakirler diye biz de metro diyoruz yoksa airbus a380 e binmiş adamım ben
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Xaenin said: Bursa'da metro mu var? tramvay işte yer altı yes üstü karışık gidiyor, subway dediğin şey değil tam olarak. Da, çok kral, o ayrı.
Öne çıkan mesajlar