suvras Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ezel dizisinden mi etkilendim bilmiyorum ama intikam alasım var. tamam geyik yapın ama garbage seviyesine düşmesin. emeklerinizin, çabanızın boşa gittiğini görüp de intikam olsun diye aldatan var mı aranızda ? ben aldatmıştım 3 sene önceki sevgilimi. yakında mimar olacak. acaba diyorum yanlış hatunu mu aldattım. gerçi aldattığımı da söyledim o sebepten ayrılmıştık. çıkmaz mıdır bu ? belki de yine aldatırım, aldattım derim hak etmiştin, sonra da kesin olarak biter, bi şekilde sona erer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 aldatmak dünyadaki en şerefsizce şey. bide istiyorum yazmış hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 go for it (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 sevgilisini aldatan insanların sonra pişman olduktan sonra ağlamasını görünce cartman gibi göz yaşlarını yalamak istiyorum. hayır aldatılmadım (bildiğim kadarıyla sdf) ama yine de istiyorum bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 aldatma isteği karşı konulamaz çok çekici heycanlı garip ve bir okadar da güzellik hissi veren bişidir. ama inan bana sonrasında kendini hakkatten irenç hissediosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Tavsiye etmem garip bir çekiciliğide olsa.Sonrasında rahatsızlık daha büyük oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 "dünyanın hiç bir nüzhet'i yalan söylememelidir." dokuzuncu hariciye koğuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abvblizzard said: go for it (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 danimarkalı hatunlarla tanıştım, içmeye davet ettiler daha ilk on dakka konuştuktan sonra, biri olmazsa diğeri olur yaa. var bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bişeyler hareket mi ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Alınmasın kimse ama, Aldatma isteği bence bir hastalık, kendini ıspatlama hastalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 evet büyük ölçüde öyle doru sölüosun. ama bzen de intikam ciddi bir etken oluyor.. revenge of the tüğü bitmemiş yetim mon on.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 aldatmak nedir yaa ara verelim geyiklerini karşıdaki yapıyor sonra da kanser edip geri dönüyorsa hak etmemiş midir ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Anlamsız. Aldatmak yerine ayrıl yani ne kasıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ardeth said: sevgilisini aldatan insanların sonra pişman olduktan sonra ağlamasını görünce cartman gibi göz yaşlarını yalamak istiyorum. hayır aldatılmadım (bildiğim kadarıyla sdf) ama yine de istiyorum bunu sdf oh, the tears of unfathomable sadness, yummy! http://starsmedia.ign.com/stars/image/article/100/1000475/hero-showdown-cartman-vs-stewie-20090701022443845-000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 suvras, Seviyorsan niye üzmek istiyorsun; sevmiyorsan niye birliktesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 olayı ansızın paradoksa sürükledin tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 tinkibinki said: suvras, Seviyorsan niye üzmek istiyorsun; sevmiyorsan niye birliktesin? 1 - üzmek istiyorum, saçma sapan ayrılık ara verme tripleri ve umursamazlıkları onca emeğimi hiçe saydığı için üzmek istiyorum. 2 - sevmiyorum demedim ama hak ediyor biraz üzmek ağlatmak lazım ki iyi halimin kıymetini bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ahmet altan okuyup okuyup foruma girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ya sen boşver. aldatmak istiosan direk aldat. onu da yaşa. yaşat.. zevkini de acısını da çek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 suvras said: tinkibinki said: suvras, Seviyorsan niye üzmek istiyorsun; sevmiyorsan niye birliktesin? 1 - üzmek istiyorum, saçma sapan ayrılık ara verme tripleri ve umursamazlıkları onca emeğimi hiçe saydığı için üzmek istiyorum. 2 - sevmiyorum demedim ama hak ediyor biraz üzmek ağlatmak lazım ki iyi halimin kıymetini bilsin. aldatma, aldattığını söyle. pişmanlık azalır heralde ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ztn cuma klinik uygulama dersinde baktım 4s kuralı koymuşlar dedim bu ne lan artık derslere de mi girdi, meğerse sabırlı şefkatli saygılı başka bi s daha ol diye... fromthehell, o dediğini de yaptım ztn biliodum vs dedi bi 20 dk konuştuk baya yamuldu sonra yok dedim ama o kadar dolmuşum ki 1,5 senedir kesmedi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Garip garip istekleriniz var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 suvras said: tinkibinki said: suvras, Seviyorsan niye üzmek istiyorsun; sevmiyorsan niye birliktesin? 1 - üzmek istiyorum, saçma sapan ayrılık ara verme tripleri ve umursamazlıkları onca emeğimi hiçe saydığı için üzmek istiyorum. 2 - sevmiyorum demedim ama hak ediyor biraz üzmek ağlatmak lazım ki iyi halimin kıymetini bilsin. usta sen nasıl bi manyaksın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 anlatsam hak verirsin manyak olmama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar