Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatmak istiyorum

suvras

Öne çıkan mesajlar

ezel dizisinden mi etkilendim bilmiyorum ama intikam alasım var. tamam geyik yapın ama garbage seviyesine düşmesin. emeklerinizin, çabanızın boşa gittiğini görüp de intikam olsun diye aldatan var mı aranızda ? ben aldatmıştım 3 sene önceki sevgilimi. yakında mimar olacak. acaba diyorum yanlış hatunu mu aldattım. gerçi aldattığımı da söyledim o sebepten ayrılmıştık. çıkmaz mıdır bu ? belki de yine aldatırım, aldattım derim hak etmiştin, sonra da kesin olarak biter, bi şekilde sona erer...
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

sevgilisini aldatan insanların sonra pişman olduktan sonra ağlamasını görünce cartman gibi göz yaşlarını yalamak istiyorum. hayır aldatılmadım (bildiğim kadarıyla sdf) ama yine de istiyorum bunu sdf

oh, the tears of unfathomable sadness, yummy!

http://starsmedia.ign.com/stars/image/article/100/1000475/hero-showdown-cartman-vs-stewie-20090701022443845-000.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

tinkibinki said:

suvras,

Seviyorsan niye üzmek istiyorsun; sevmiyorsan niye birliktesin?

1 - üzmek istiyorum, saçma sapan ayrılık ara verme tripleri ve umursamazlıkları onca emeğimi hiçe saydığı için üzmek istiyorum.

2 - sevmiyorum demedim ama hak ediyor biraz üzmek ağlatmak lazım ki iyi halimin kıymetini bilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

suvras said:

tinkibinki said:

suvras,

1 - üzmek istiyorum, saçma sapan ayrılık ara verme tripleri ve umursamazlıkları onca emeğimi hiçe saydığı için üzmek istiyorum.

2 - sevmiyorum demedim ama hak ediyor biraz üzmek ağlatmak lazım ki iyi halimin kıymetini bilsin.

aldatma, aldattığını söyle. pişmanlık azalır heralde ilerde.
Sosyal ağlarda paylaş

ztn cuma klinik uygulama dersinde baktım 4s kuralı koymuşlar dedim bu ne lan artık derslere de mi girdi, meğerse sabırlı şefkatli saygılı başka bi s daha ol diye...

fromthehell, o dediğini de yaptım ztn biliodum vs dedi bi 20 dk konuştuk baya yamuldu sonra yok dedim ama o kadar dolmuşum ki 1,5 senedir kesmedi o.
Sosyal ağlarda paylaş

suvras said:

tinkibinki said:

suvras,

usta sen nasıl bi manyaksın ya?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...