_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 van der sar,reizieger,bouma,stam,van bronchorst,davids,cocu,sneijder,vander meyde,vander vaart,nistelrooy[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bu letonyaya nasıl yenildik allahım ne pas veriyorlar ne birşey[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 çok saol tora..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ne demek her zmn bekleriz almanyayı da yazıımmı... :D[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Çekler turnuvalarda acaip şanssızlar. Ve almanlarda tam terisen inanılmaz ballı olurlar turnuvalarda. (turnuva takımı) Eğer çekler almanyayı yenerse euro 96 nın öcünü alırlar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hollanda'dan fark bekliyorum ben[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya ben böyle savunma anlayışı görmedim. türkiye-letonya maçında da görmemiştim yani büyük ihtimal o maçta da böyleydiler de heyecandan görememişim :) 1 tane çek atak yapıo kanattan 3 kişi birden ona basıyor kalan adamlar boş kalıyor. hele ilk 25dk tam böyleydi. mal gibi bireysel şut çekmese çekler bomboş duruodu adamlar. bi ara çeklerin sol kanadına gitti top nedvedde abartmıyorum ya 6 ya da 7 letonyalı vardı ekranda ve bunlardan sadece biri diğer taraftaydı kalan adamların tamamı yayın bu tarafındaydı ehuh. bence çeklerin tdsi çok mallık yaptı. son 20dk kanatları daha bi kullanınca çekler işi götürdüler. hakemde ayrı maldı gerçi 30 tane faul çaldı sarı kart çıkarmadı. hep aynı fauller. letonya 2 pas yapamadı bu arada adam bomboş defansta almış topu. kafayı kaldırıyor bakıyor ileri vuruyor top çek'e gidiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 poborsky nin golden önce yaptıı hareketlekr neydi öle ya yuh ezdi adam. hollanda -almanya iki sevdiim ve tuttuğm takm hadi hayrlısı ama hollanda alr maçı gibi gelio bana[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 poborsky bizim maçlarda da iyi oynuodu zaten. ya bi de adını hatırlamıyorum nedved vari bi herif daha vardı adı neydi o çağrılmamış mı milli takıma acaba. çok bomba herifti o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 raider sparta prag'li zelenka'dan mi bahsediyorsun,size golde atmisti hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: LvL_Sabo, 15 Haziran 2004 21:14 tarihinde demiş ki: hollanda'dan fark bekliyorum ben yok ya almanya böle turnuvalarda kolay kolay hezimete uğramaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 almanyanın forvet hattı cok ozurlu[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 kevin kurayi o stutgartta oynuyo 82liymiş adam yuh be dana gibi[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 goooooooool almanya 1-0[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya gene şu almanya böle saçma sapan bi oyunla finale kadar gidecek.. tadını kaçırcak kupanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 abi bu almanya düşmanlığı neden anlamadım?! Adamlar bu kadroyla gayet güzel gidiyolar bence hll olsun van 3lüsünü durdurmak kolay iş değil..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yine hollanda'nın oyun kurucu eksiğini ön plana çıkaran bir maç. van der vaart'ı oyun kurucu olaraktan oynatmak varken, zaten forvet bolluğu olan takımda bir forvetini daha yedek bırakan advocaat'ı kınıyorum. çünkü davids'in oyun kuramadığı çok belli.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 davids ve zenden cıkmıs[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 sabo konustun konustun tukendi adam sneijderi aldı :D[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hakkaten xxx macı cok guzel analiz etmiş :D[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 daha dakka 60 belli olmaz bence, ama almanya yine müthiş savunma yapıyor, inceleyip öğrenip tez haline getirmek lazım[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 simdi PVH acicak onlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: LvL_Sabo, 15 Haziran 2004 22:40 tarihinde demiş ki: yine hollanda'nın oyun kurucu eksiğini ön plana çıkaran bir maç. van der vaart'ı oyun kurucu olaraktan oynatmak varken, zaten forvet bolluğu olan takımda bir forvetini daha yedek bırakan advocaat'ı kınıyorum. çünkü davids'in oyun kuramadığı çok belli. gerçekten süper analiz etmişim. cruyff'e de sormuşlar nasıl kazanırız diye aynı bu dediğimi sölemiş ahuah[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Saboya katılmamak elde değil.Van der vaart ı nasıl oyun kurucu oynatmazsın?Bence Davids yerine van bommel oynamalıydı.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Hollanda:1 Almanya:1 Buna da $ukur...[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar