Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 zidane...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bence kaleci kırmızı kart görücekti. Ama hakem ingilizlere acıdı bence. iyice çökerdi ingilizler [Bu mesaj Deli333 tarafından 14 Haziran 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
narin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Satini Trezeuget'i daha 2 yarı başlamadan değiştirmesi gerekirdi ..[signature][hline]öss nubisi
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 harbiden trezege bazen işe yarıyor ama genelde uyuyor .
MilleR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 fransa baydı artık ya... hollanda bi alsın kupayı harbi cok mutlu olcam...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ulan ne maçtı be ZİNEDİNE ZİDANE olmasa ne yapcak bu Fransa acaba çok merak ediorum.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bence trezeguet in yerin henry i,henry nin yerinede rothen i koymalıyıdı... Rothen nasıl oynamadı hala şaşırıyorum[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Hickman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bende aynısını düşünüyorum valla rothen yılın en iyi ikinci fransızıydı henry den sonra nasıl olurda oynatmazlar anlamadım zaten dün kü maç tam bir teknik direktörlük faciası idi aynen portekiz maçında olduğu gibi.
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Iyi de rakip de Ingiltere... Tre.'deki gereksiz israri di$inda cok yanli$ degildi secimleri. Rakip 11 ki$i defans yapiyorsa `ne zaman ne yapacagi belli olmayan` adamlarini cikaramazsin, Henry Zidane vb. gibi.[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 mükemmel maç oluyo tek kelimeyle. danimarka - italya. izlemeyenler, şu ana kadar ki en iyi maçı kaçırıyorlar... (futbol olarak, yoksa heyecan ve zevk olarak dünkü fra - ing maçı apayrı)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 danimarka baya bi iyi hazırlanmış zorluyolar italyayı.. çatır çatır da oynuyo adamlar pek bi sevdim[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Danimarka en beklenmedik sene, yazliklarindan tatil koylerinden toplanip gelip $ampiyonlugu almi$ bir takim. Dikkat etmek lazim.[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 O nasil bir pastir ya... Totti yonetiyor. Boyle adamlari izlemek zevkli. Butun mac yatsa 1-2 pasla cozebilitesi var adamin maci.[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Berabere bitti ama çok zevkli bir maçtı..Onlar nasıl kurtarışlardı öyle,ağzım açık kaldı ayağa falan zıpladım gol diye.Danimarka böyle devam ederse bizi harcar,ama sanmam tbi aynı formu yakalamaları ve de bu motivasyonla oynamaları zor.Yine de dikkat Ersun Hoca..İtalya da çook fazla değişiklik yok büyük takım olabilir bence ama takım olamamışlar..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 italyada taktik deişmş kafalar deişmemş hala bi kapanma istei war anlamıorm ya o kadr ofansif oyuncu warken bile geride kabulleniolr. danimarka daha basklı oynadı ilk yarı 2. yarı az çok dengelenndi neyseki ama çok zewklydi. ben salağım küfrediyorum[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] [Bu mesaj fizban tarafından 14 Haziran 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 totti ye kırmızı çıkmalıydı 90+3 te o ne dengesiz hareket öle adam ayağını yere sağlam basıo olsa direk kırılırdı dizden
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Danimarka oldukca hizli ve isabetli oynadi ama.. O yuzden de geride kalmak zorunda kaldilar.[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ehuehueheuh evet manyaktı ya bide rommedahl bi ara çok iyi koptu bugün italya maçında amokachi tadı verdi resmen [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 14 Haziran 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ehueh bende bi tek farkeden benmiyim diyodum ya turnuvanın başından beri rahatsız ediyo ,şimdi herif şut çekince çok belli oldu heuwhe herif kafa attı top kaleye gelmeden son anda kurtardıııı diyo [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 14 Haziran 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abi çok aptalca birşey bence. ses görüntüden erken gelir anlarım da önleyemiyor musun bunu ya. geciktirici koy 1 saniye geç gelsin. sadece bunda değil bütün turnuvalarda böle al işte adam topa vurmadan top ağlarda gol sesi geldi. ne anladım ben [Bu mesaj Raid3r tarafından 14 Haziran 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 gool off acaip kötü yakaladılar defansı güzel pas ayrıca adamın içeri kesmesi de ilginç bizde olsa aut direkt[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 golden 3 sn önce duyduk golü heh
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 işte bunu seviyorum yaşasın kontraatak futbolu müthiş koptu sağdan ibraam gol resmen önce duyuldu yahu, banttan maç gibi oluyo böyle
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ehe teknolojik olarka yapamıyosan da türk usülü yap işte maçta olanları 2-3 sn sonra söle bölece dengelersin :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!?
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 fransa derim.. :D[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Öne çıkan mesajlar