Deli333 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Yunanistan Fransa ile oynarken yunanistan alıcak dedim kimse inanmadı. Çekler için de yunanlar alır dedim yine inanmadılar. bak yine diyorum. zaten bizim patronla iddiaya girdim. yunanlar alır bence bu maçıda. ne kadar yunan olursa olsun adamlar oynuyor abi . full disiplin. hiç bir zaman bırakmıyorlar. bence hakediyorlar.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 kupa portekizindir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 hiç güzel bi kupa olmadı. Ersun Yanalın dediği gibi hiç yıldız çıkmadı. sadece yıldızını parlatanlar ve parlayan yıldızlarını kirletenler oldu. kupa portekize gider. Yunanlılara giderse acırım vallahi bu kupa bizim hakkımızdı çünkü[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yunanların finale cıkmasını istemezdim çünkü kapanacaklar konttra atak oynayacaklar bu da seyrimizin içine edecek ... ama çeklerle portekiz olasaydı daha iyi olurdu[signature][hline]Venite Exultemus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Kupayı Yunanistan alacak hissettim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Aldılar ya . abooooooooo. Yunanistan şampiyon euh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar