dory Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 2 ayla olmayacaginin ben de farkindayim ama sansim olsa tek kalmayi tercih ederim ben, baymayacagina da eminim, surekli ev arkadasimla takilmiyorum, insan ihtiyaci cekmiyorum, cok sosyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bide kalabalıgın icinde yalnız hissetmek var. hatta karı kaldırıyolardı bi ara bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 salon köşelerinde..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 fıtfıtfıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 tüm forum mu tek başına yaşıo arkadaş herkes süper demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 fristaylo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 doomcularin ekmegi ordan cikiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yanlizlik allaha mahsustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 üç yıl yalnız yaşadım. iyi yanlarıda var kötü yanları da var. Ama %70 iyi bence. Bu biraz da maddiyatla ilgili. Yani yalnız yaşadığın halde evin öğrenci evi modunda değilse güzel ve ihtiyaçlara cevap veriyorsa o zaman kralsın. %90 lara çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yalnız yaşamak dediğin şey evde 10-15 saksı growing olayına girebilmektir. ötesi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 edit: oha çok saçma bir önerme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 tek yaşayan tek sevsin cok yaşayan cok sevsin oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 notlara devam: -pınar'ın 4 lü paketteki ekonomik bilmemne pizzaları 2 den sonra çok bayıyo. tavsiye edilmez. -sosis alın, mikrodalgaya atın, ketçap mayonezle yiyin. -yiyeceğiniz kadar ekmek alın ulan. -mikrodalga fırınsız tek yaşanmaz arkadaşım. bunu söylemiş olmam lazım. -bulaşık yıkanıyo ya dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 o hazır pizzalar süper ama 5 tane yedikten sonra miden bulanıyo :( sonra 2 hafta yemiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yaklaşık 6 ay boyunca yaşamıştım bende, bi daha olsun bi daha yaşarım. tam benlik olay ses yok seda yok evde. otur sakin sakin kitabını oku, gitarını çal mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Tek yaşamak gibisi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 aşağı yukarı 7sene tek başımaydım evde. şu an da değilim.. hani karşılaştırma yapabilecek donanım var.. öle 6ay tek yaşama falan değil. genel olarak tek yaşamak über bişi. kötü yanı az ama ne derseniz, çok ağır hastalanırsanız kötü oluyor. mutfaktan hiç hoşlanmadım.. yani mutfak işleri bayağı bi külfet. tek yaşadıktan sonra kalabalık yaşam çok rahatsız ediyor. çünkü önceden deli gibi özgürdünüz. şimdi değilsiniz! titiz birisi iseniz uzun süreli tek yaşamak olayı daha da ciddileştirir. daha sonrasında toplu yaşamda milletin yaptıları sizi çıldırtabilir. yok dağınıksanız.. üff evim dibini çıkartıp damına koyacaksınız! öle bi dağınıklık olacak. standart ev kadınlarının ne kadar boş-beleş hayat geçirdiğini görmek şaşırtıcı. her şeyi kolay hale getiren aletlere rağmen ağlak duruşları çok komik lan! evlendikten sonra "öldüm bittim" tantanasını yutmayın.. ev yemeği yiyenlerin düdüklü tencere nasıl kullanılır bilmemesi kötü oluyor.. 30dakikada yemek pişirebilir ve masaya koyabilirsiniz düdüklü tencere ile. aynı şekilde microwave olmaması da dezavantaj olabilir. ne biliim galiba dezavantajı fazla yok.. evde bişi unuttuğunuzda tel açıp "şunu getirsene.. çok acil!" diyebileceğiniz birisi olmayabilir belki.. ama arkadaşlarınız dönem dönem evde olacaktır. hani bu da dert değil, zaten çok sık bi durum değil be. ha buldum, ben özel günleri ve bayramları takip etmem. o konuda sıkıntım oldu hep. evde birisi olsa belki hatırlatırdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 mikrodalga fırın ŞART abi öyle diyeyim ben. kesinlikle alınmalı. işleri çok çok kolaylaştırıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 notlara devam: -aşırı gelişmiş muhteşem mikrodalga fırınımda ısıtılan pınar ekonomik pizza programın bitmesi ile halen şahsiyetini korurken, aynı programda, birebir aynı koşullarda ısıtılan pınar pizzatto eriyor, atomlarına ayrılıyor, patlıyor efendim. dikkat. -makarnayı mikroda ısıtırken, hayvan gibi ısıtmamak lazım. -ulan bunun kullanma kılavuzu yok mu allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Laorx said: Bella said: mükemmel birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sırf evde tek takılabileyim diye evlenmeyeceğim galiba. süper la tek yaşamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 http://www.associatedcontent.com/article/235915/is_microwave_cooking_safe.html said: Microwaves cook things from the inside out. The U.S. Food and Drug Administration has stated that "foods cooked in a microwave oven may keep more of their vitamins and minerals, because microwave ovens can cook more quickly and without adding water." A Spanish study published in the Journal of the Science of Food and Agriculture in 2003 tells another story. This study found that microwave cooking is the worst way to preserve even one key nutrient in vegetables. Veggies lose anywhere from 60% - 90% of their nutrients. Re-heating breast milk in the microwave, even on low, can destroy some very important disease-fighting capabilities. Microwaves destroy half of the vitamin B-12 in dairy foods and meat in as little as six minutes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 aldığın hazır köftede de gerçekten çok vitamin vardı! besin bombası mübarek! yemiyelim kendimizi arkadaşım.. kandırmayalım toplumu burada. tüm türkiye bizi izliyor! düdüklü tencerede basınçlı pişirin beğenmiyorsanız.. cillop gibi olsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yek başıma 4.seneme girdim.huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar