Sypro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ufak tefek bir program arıyorum. Kaba tabirle şöyle bir şey olsa bile işimi görür. Solda ne bileyim bir liste işte, atıyorum tree şeklinde, neticede aynı içerikleri gruplayabileceğim bir şey (mesela pilli network siteleri için bir grup altında bildirgec zamazing falan diye giden dalgalar) olması güzel olur. Sağ taraf da işte okuma anlama penceresi olsa; başlık, içerik ve linkten oluşsa ne hoş olur. Tabi ki bir yerlerde kaç dakikada bir refresh gibi ekle çıkar gibi şeyler olsa güzel olur. Bir de sağ üstte minimize, maximize ve close oldu mu hepsi tamam. Şaka bir yana böyle bir şey biliyor musunuz? Sourceforge ve Softpedia'ya baktım. Ya çok dandikler ya da illa ki bir sorun çıkarıyorlar (türkçe karakter meselesi gibi). Not: Opera'da sürekli şöyle oldu böyle gelişti öyle devam etti mesajları çıkmasını istemiyorum, yoksa zaten opera ile yaptığım bir iş. Ayrı bir programa aktarmak istiyorum sadece, uyarı vermeyen sadece benim açıp kontrol edebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 rssowl fena değil diyorlar; ben google reader taraftarıyım her zaman browser üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 May the owl be with you diyorum cidden. Aradığımdan fazlası var eksiği yok. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 google reader? bikere google readerın artısı var. çünkü sen online olmasan bile onlar serverları kontrol edio. mesela bir rsste genelde 10-20 item oluyo. şimdi 2 günde 20 item geldi siteye, sen 2 gün girmedin. 3. gün 5 daha geldi, o zaman 5 tane item kaybouyor sen rssten alamıyorsun. google reader belirli aralıklarla rss feedlerini kontrol ettiğinden böyle bir kaybın olmuyor. 1 ayda 1 kere baksan rss'e yine herşeyi görürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Masaüstü nanesinde Feedreader kullanıyorum ben gayet iyi kendisi. Brigand'ın dediklerinin yanında googlereader'a her yerden her zaman ulaşma imkanı var ki çok cool bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 rss e alışamayan tek ben miyim acaba? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 @Brigand mantıken öyle fakat ttnet .lük yapmadığı sürece bilg. hep açık olduğu için (ortalaması 21 günde bir restart) pek kayıp yaşamıyorum. Sadece hergün girmekten sıkıldım sitelere tek tek. Owl taskbar'a da yerleşebildiği için kalabalık ve rahatsız edici bir hali de yok. Yoksa haklısın çok amaçsızca olur takip edeyim derken elden kaçırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 oha bu kadar mı denk gelir=) bugüün öğlen ben de Google Reader'a girdim. bilimum sitelerimi koydum acaip rahat oldu. iphonedan da kayıt olduklarımı görebiliyorum hem. aynı şekilde google calenderı da ayarladım. mesaj atıyor bana yalnızlık çekmiyorum sdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 google reader süper, süper de benle gıcıklaşıyor efendime söyleyeyim, ben bazı blogları takip etmekten vazgeçiyorum ancak bu google reader denen program benim o blogları sildiğimi unutuyor ve tekrar beslemeye devam ediyor peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 neler eklediniz rsslerinizde nereler var yazın hadi *bi topik bu kadar kaydırılabilirdi dgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 sdfdsf double post dalmış gitmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Şimdi bu google rss readerda mesela bi kaç kişinin twitterının rss'ini ekledim. O eklediklerimden birisi yeni birşey yazınca uyarı ses falan çıkıyomu, çıkmıyosa nası ayarlayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar