Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 konakta deli yağdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gene yamur yağıyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wrasoujai?? Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 izmiri yaksam icindeki kasarlar erir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wrasoujai?? Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yada gavur izmir kisiliginze gore trolleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bu ne soğuk agali. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Eternalus said: bornovada çok pis yağdı. pencerem de tam kapanmıyo sokakta kutuda mı yatıyorum yatakta mı yatıyorum anlamadım. surround dinlemek zorunda kaldım yağmuru. bornovaNIN neresine yagıyor anlamadım birde bi ıslaklık bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 birden bozdu hava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 PrudenT said: ahaha. ben gündüz klima açıyorum hâlâ sıcak. klimanı açıcağına pencereni aç ayaklı sarfiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bizim buddy çocuğunda 13 derece yazıyodu hava için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Odanın kapısını açtım balkona çıkayım dedim kafayı çıkardım geri içeri kaçtım nasıl bi hava var dışarda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 10derece diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ulen tişörtle geziyodum, ertesi gün 2 yün bi montla çıktım bakkala (öncesinde 2 yünle köpek gezdirmiştim ve üşümüştüm, montla sorun olmadı)(yün dediğim ince kazakla ince ceket hep böyle oluyo izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Llama said: Eternalus said: bornovada çok pis yağdı. pencerem de tam kapanmıyo sokakta kutuda mı yatıyorum yatakta mı yatıyorum anlamadım. surround dinlemek zorunda kaldım yağmuru. bornovaNIN neresine yagıyor anlamadım birde bi ıslaklık bile yok eski mesaj hacı ama hükümt konağının o taraftı o vakit söylediğim yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Guzel guzel.. izmir soguk olsun, siz usuyun ki bizde odun komur satalim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Eternalus said: Llama said: Eternalus said: bornovada çok pis yağdı. pencerem de tam kapanmıyo sokakta kutuda mı yatıyorum yatakta mı yatıyorum anlamadım. surround dinlemek zorunda kaldım yağmuru. bornovaNIN neresine yagıyor anlamadım birde bi ıslaklık bile yok eski mesaj hacı ama hükümt konağının o taraftı o vakit söylediğim yer. ordan kokoreççilerin ordan git eski sevgilim oturuyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 teşekkürler bilgi için o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ilk dea t shirt le üşüdüm ya, akşam mecburen battaniye aldım üstüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bişey değil saygılar.Bu arada mediamarkete gidicem bugün gelcek var mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 valla bikaç gün önce olsa el ele tutuşur giderdik abi. tiksindim geçen tek başıma, traş makinesi alacaktım gittim mal gibi aldım artık teknosada naapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 el ele tutuşup gittiğinizi görürsem, size gülerim arkadaşlar. tutuşmayın. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ama kalabalık diye orası. kaybolmayalım kaybetmeyelim birbirimizi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 cep telefonu kullanın. teknoloji mağazasında teknolojiden kaçmayın. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 iki seferdir typo falan değil direkt bi harf yerine başka bi harf yazıyorum, güncelle yerine alıntı yapıyorum ya. bu arada izmirin soğuğu güzelmiş lan. valla. sevdim yani. insanı neşelendiren bi soğuğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Kicin donunca gorursun sen guzel sogugu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Theridone said: Kicin donunca gorursun sen guzel sogugu sdf rüzgarda kulagı kesilince yada burnu yere düşünce görür soğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar