Fly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 sorun tüm video klasörünü hoarşt diye c/p yapmalarıysa da stream fikri verilmiş yukarıda, en olabiliri o da her film için farklı bir yayın prosesi açmaca cart curt gerekir sanırım, salladım şimdi toptan sadece izlesinler hiçbir şekilde evlerine götüremesinler isteniyorsa pek olası değil, görebildiğin işittiğin bir şeyi kaydedebilirsin de şu veya bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 neden cıldırıyo anlamadım. fimleri dizileri kendismi cekmişki sömüruyo oluyo ınsanlar. Herhangi bir flashplayer üstünden oynatırsın video'ları. masaüstünede linkini atarsın listenin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Korax said: di said: Iyi de playlist'den dosya konumuna bakip kopyalamak dert degil ki ? Hani internet cafe insani bilmez anlamaz diye dusunuyorsaniz cok yaniliyorsunuz =) Biliyorum, ama konuma bakip kopyalamayi dusunemezler diye dusundum :P internet cafe insanı alamaz mı canım :) ama galiba - cok bakmadım - server 2003 ile sadece oku olayı var sanırım, kopyalanmıyor fakat okunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar