Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Biraz büyüdü fotoğraflardan genç bi kedi, güncel fotoğraf isteyene çekerim eve sığmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Chemical kaşlarını daha düzenli almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bu arada bu kedinin 8 tane kardeşini sokaktan alıp, 2 tanesini kendim evde tutup diğerlerini başkalarına verdikten sonra elimde kalan son 2 kediyi de dağıttığımı farkeden komşumun taşınmadan önce kediye bi gün bak diye bana verip kaçtığı kedi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 chem kedi senden daha yakışıklı nan :D bence o hertürlü yolunu bulur sölim.. ama sen... evladım olsan bahrıma basmam okadar uahduahd :D <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 kaşlar sıkıntı chem bak aletler war 15 en fazla 20 hem kaş alıo hem burun kılı hadi ii şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 o kaşlar gidicek gözlük yerine lens alınıcak saç düzgün bi kuaförde kestirilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 lens alerji yapıyor da, devamına bakılır, bakın tüylerimi de kestim yüzümdeki. laaan birisi almıcak mı bu kediyi, bakın parmak arası nah çekip geh geh yapınca hala mama sanıyor baş parmağın görünen yüzeyini, o kadar saf hayvancağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Dragonmax said: chem kedi senden daha yakışıklı nan :D bence o hertürlü yolunu bulur sölim.. ama sen... evladım olsan bahrıma basmam okadar uahduahd :D <3 dashdsajahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 http://4.bp.blogspot.com/_SUdPmASkO20/SNqHi0vcSyI/AAAAAAAABZA/J2ZONRDUAFc/s400/mart%C4%B1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar