Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sibel Alaş - Adam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben bu şarkıyı yaklaşık 6 sene evvel dinliyodum çok seviyodum. Geçen indirmek istedim fakat gerek share programları gerek web,hiçbiryerden bulamadım. Bende eski kasetleri karıştırdım kasedini buldum ve şarkıyı bilgisayara geçirdim. İsteyen varsa mailine atayım ama fazla atamam eğer web alanı olan varsa yollayayım biryere upload etsin herkes indirdin rahat rahat.[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bende arıyorum ya çok güzel şarkı ya[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Mesaj tarihi:
Hakan Peker. Bu kadar mı ruhsuz söylenir bi şarkı kardeşim.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
evet serhat die bi eleman soyluo
sarkıları arasında belki en ADAM gibisi o sarkı.
francofest e geldi bu adam.sarkılarını fln soyledi millet kaçtı[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hadi yine iyisiniz demin kazaa da buldum çektim şimdide upload ediyorum siteye =)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun upload edilmiyo :D upload edicek biyer biliyorsanız çekinmeyin söyleyin[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Mesaj tarihi:
bayaa sibel alas yazdım dün gece 3 te falan çıktı valla ne diyim[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

• Yeni Oluştur...