Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GoldenArmy ( Crom )


GoldenArmy

Öne çıkan mesajlar

HİKAYEMİZ VE BİZ (RP)

Zamanının en cesur, en ihtişamlı ve yenilmez olarak kabul edilen ordusuna sahip bir lider vardı. Onun adı, “Golden”dı. Bu lider, asıl gücünü, adalet anlayışı, halkı arasında sağladığı eşitlik ve onun emriyle ölmeyi onur olarak nitelendiren ordusundan alıyordu. Güçlü olanın hayatta kaldığı o zamanlarda halkına amaç olarak, özgürce beraber yaşamaları gerektiğini ve bunun için savaşmak gerekiyorsa da bu uğurda ölmeleri gerektiğini söylemiştir. Her zaman adaletten yana olan Golden, insanlığa zulüm eden diğer krallara ve ittifak liderlerine yaptıkları eziyete son vermeleri için defalarca uyarıda bulundu; lakin bir sonuç alamadı. Diplomasinin bittiği yerde de zamanın en büyük savaşı başladı.
Golden ve arkasındaki ordusu, yeryüzündeki tüm kötülükleri silmeyi başarmışken; son kalan düşman kırıntılarının hain bir planları daha vardı. Golden'ın en zayıf yanını, adil ve merhametli tarafını, ona karşı bir silah olarak kullanacaklardı. Savaş esnasında kasıtlı olarak taraf değiştiren bazı düşman askerleri, onun yanında savaşmak istiyorlarmış gibi davranıp güvenini kazanma yoluna gittiler. Ve planlarını gerçekleştirmek için, Golden’ın ordusu içinde istedikleri mevkilere gelmeyi başardılar. Zamanı geldiğinde de en başından itibaren planladıkları asıl amaçlarını gerçekleştirip, Golden’ı hain bir pusuya düşürdüler.
Golden'ı öldürmek çözüm değildi; çünkü onun ordusu, liderlerinin yokluğunda hemen dağılmayacak kadar ona sadık ve inançlı askerlerden oluşuyordu. Zamanın en büyük lideri esir edildi ve kimsenin onu bulamayacağı bir zindana kapatıldı.
Durum fark edildikten sonra askerleri yıllarca onu aradılar. Ancak bulamadılar; çünkü hain düşmanlar istedikleri gibi planlarını gerçekleştirmişlerdi. Golden’ın yokluğunda yerine geçen ordularının ikinci kumandanı da bir savaşta ölünce, o zamana kadar zaten yıpranmış olan düzen tekrardan bozulmaya başladı. Kötülük ve zulüm yeniden eski gücüne kavuştu. Golden’ın yokluğunda ordusu ve ülkesi dağıtıldı. En sadık savaşçıları bile gördükleri işkenceler sonrası, onu unutmaya zorlandılar. Birçoğu bugüne kadar birbirlerinden ayrı olarak kendi savaşlarını sürdürdüler. Bazıları başka ordulara katıldı. Hepsinin zamanla güç ve yetenekleri de artmış oldu. Bu savaşçılardan birkaçı sadece savaşmadılar. Golden, olarak bildikleri önderlerinin varlığını sürekli hissettiler ve her yeni maceralarında onu arayıp ulaşmaya çalıştılar. İçlerindeki inançla onun bir yerlerde olabileceğini hep düşündüler; ancak uzun bir zaman liderlerini bulamadılar. Ona inanan bir kaç sadık ve iyi asker, bir gün Golden' i buldukları anda tekrar birleşmeye başlayacaklarını ve hep birlikte eski ihtişamlarına kavuşacaklarını biliyorlardı.
Dost sandıkları hatta zaman zaman, omuz omuza savaştıkları müttefikleri bile “Altın Askerlere” daima sahip olabilmek ve olası bir karşı birleşmeye engel olmak için nesiller boyu Golden'ın varlığını inkar ettiler. Onun sadece bir efsane olduğunu anlattılar ve Golden’ın halkını nesiller boyu bu şekilde aldattılar.
Bütün bu engellemelere ve aldatmacalara rağmen, Golden’ın ortaya çıkmasının zamanı gelmişti. Birkaç sadık askeri, onu tekrar buldu ve değişimi kaçınılmaz hale getirdiler.
Artık herkesi bildiklerinin aksine daha farklı bir dünya bekliyordu.

Yapılanması ;

Golden, hakkı olan yere, savaşçılarının yanına dönüp tekrar eski gücüne kavuştuktan sonra kendisine sadık olan askerlerinin bazılarında, eski ordularında bulunan ve neredeyse tüm yaşamları boyunca anlatılan yalanlarla örülmüş; köleleşmeden kalıntıları gördü. Kendi kendine karar verebilen o cesur savaşçı ırk gitmiş; yerine tek başlarına karar vermekte zorlanan bir ırk gelmişti. Golden, bu beklemediği olumsuzluk karşısında tekrar eski düzenlerini kurma kararı aldı. O zamanlarda görülmemiş yeni yasaları insanlar arasında kulaktan kulağa yayılmaya başladı...
Bu barbarlığın hüküm sürdüğü dünyada, artık farklı bir oluşumun tohumları atıldı. Ve şu hedefler göz önüne alındı:

* Artık guild lideri tarafından yönetilmeyeceksiniz ve tek bir kişi size emirler yağdıramayacak. Guild Liderinin tek amacı: Guild varlığını korumak olacaktır.

* Golden Army oluşumunun en üst mevkisinde Golden bulunur. Görevi: sadece tarafsız olup, alınan kararlarda savaşçılarını olumsuz etkileyebilecek durumları analiz etmek ve gerekirse tekrar oylama için, Golden Senatosuna geri göndermektir. Guild kasasına erişme yetkisi sadece Golden ve Golden Senatosu’nda bulunur.

* Golden Senatosu: Guild oluşumunun korunması için çalışır. Stratejik ve savunmaya dayalı önemli konuları Guild açısından inceler; adil bir çerçevede gerekli kararları alır. Alınacak tüm kararlar yapılacak oylama sonucunda oy çoğunluğuna göre belirlenecektir.


* Golden Senatosu’na bağlı olarak 2 Diplomat, 2 Raid Lideri, 2 PVP Komutanı 2 PVP Grup Lideri bulunmaktadır. Bu liderler, kendi alanlarını ilgilendiren konularda tam yetkilidir. Belli bir konu ya da mevcut sorunla ilgili olarak fikir bildirebilirler ancak kararlara karışamazlar. Senato’ya bağlıdırlar.

* Savaş Lordu, savaş esnasında kaptanlarını, onlarda savaş sırasında kendilerine bağlı olan birliklerini yönlendirebileceklerdir.

* Diplomatlarımız bizim için önemli müttefik olabilecek guildlerle temaslarda bulunup, diplomasiyi sağlayacaklardır.

* Savaş kaptanlarımızın savaş esnasında kendilerine bağlı olan 12 askeri ile ilgili her türlü sorumlulukları ( beraber yapılacak mini savaşlarla grup olma, guild desteği sağlanarak mali destek, zırh ve silahları) bulunmaktadır. Savaş gereksinimleri savaş kaptanları tarafından araştırıldıktan sonra konseye iletilecek. İstenilen lojistik destekler önem sıralamasına göre tüm Guildin katılımı ile düzenli aktivitelerimiz arasında olacak olan, Raid’lerle DKP veya benzeri bir sistem olmaksızın sağlanacaktır.

* Golden Army adından da anlaşılacağı gibi yüksek mertebelere ulaşmış askerlerden oluştuğu için, zaman zaman müttefik olmadığımız Guildler tarafından, savaşlarda destek için aranabilecek bir kuvvette oluşturacaktır. Tabi ki savaş giderleri yardım talebinde bulunan Guild tarafından ödenecek olup; Golden Meclisinin kararıyla belirlenen ücret karşılığı olacaktır.

* Özel savaşçı birliğimize tüm guild personelinden talep edilen sınıflara göre her savaştan önce ayrı ayrı asker seçilip savaşçının onayı ile gönderilecektir.

* Alınan savaş ücretlerinin gerekli görülürse yarısı guild kasasına aktarılacak, kalan yarısı savaşan askerlere verilecektir.

Neden Golden Army’e katılayım diye halen aranızda düşünenler varsa, kısaca sizlere üç neden:
1.) Kendi kendinizi yönetin. ( Tek kişilik yönetime son ) Hiyerarşik yapı içerisinde boğulmayın.
2.) Oyuncuların birbirlerine desteğine güvenin. Her levelden karakter bu guildde yardım alacaktır.
( Level alma - itemlerin tamamlanması)
3.) Bir takım olabilmenin keyfine varın. Savaş ganimetleri toplayıp, sayısız Battle Keep’e katılın.

Halen diğerlerinin arasında varlığını sürdürmeye çalışan Golden'ın Altın Askerleri bu dünyanın en seçkin yapılanmasında siz de yerinizi alın.


“Eskinin usta savaşçıları belli etmeseler de inceliklerinden.
Gizemli bir güçleri vardı,
Öyle derinlerdi ki bilinmezdiler.
Bilinemez olduklarından
Onları betimlemeye çalışacağım:
Savaşçılıkları kışın ırmağı geçmek gibiydi;
İhtiyatları, çevredeki her şeyden korkanların ki gibi.
Konuk olarak ciddiydiler,
Çözülme noktasındaki buz kadar gevşek.
Yontulmamış tahta kadar yalın,
Vadi kadar açık,
Bulanık sular kadar anlaşılmazdılar.”
Tao Te Ching



Ventrilo : Var
Web : www.goldenarmy.net
Yetkililer : antropik , ultio , eraybaba , vampyren , geremino , hoxcetin , sinsisu , ultios .
Guild Citiy : T3 olmak Üzere
Server : Crom
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 güne eğer server transfer hakkim duruyorsa gelip katilabilirim level 80 dt var. t1 tecrübem full. t2 de de wing 1 de iyiyim. diğerlerinde ne denirse yaparim. off tanklik yapiyordum daha önceki guilde. madem böyle bişi var katilirim. ama önce patch inecek( dvd de sorun olduğundan 11 gb download etçem : ) ve hesabi aktif edip bakcam server transfer olayına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

2-3 güne eğer server transfer hakkim duruyorsa gelip katilabilirim level 80 dt var. t1 tecrübem full. t2 de de wing 1 de iyiyim. diğerlerinde ne denirse yaparim. off tanklik yapiyordum daha önceki guilde. madem böyle bişi var katilirim. ama önce patch inecek( dvd de sorun olduğundan 11 gb download etçem : ) ve hesabi aktif edip bakcam server transfer olayına.


Tamam dostum bekliyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aoc pve serverda aktif sağlam bir guild bulamadığım için bırakmış ve hesabı dondurmuştum ama arasıra yeniden conan evrenine özlemim hep devam ediyordu şayet aktif üyeleriniz varsa oyuna her girişimde 3-4 online konuşup takılacağım oyuncularınız bulunuyorsa hesabımı aktif edip sizlerle takılmak isterim zaten pvp bende bıktım işten eve geliyorum 2-3 saat eğlenmek arasıra raid ile zaman geçirmek istiyorum.:)-D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KorsanKing said:

Aoc pve serverda aktif sağlam bir guild bulamadığım için bırakmış ve hesabı dondurmuştum ama arasıra yeniden conan evrenine özlemim hep devam ediyordu şayet aktif üyeleriniz varsa oyuna her girişimde 3-4 online konuşup takılacağım oyuncularınız bulunuyorsa hesabımı aktif edip sizlerle takılmak isterim zaten pvp bende bıktım işten eve geliyorum 2-3 saat eğlenmek arasıra raid ile zaman geçirmek istiyorum.:)-D


Bekleriz ustam Vent kurulumumuz var PVP den sıkılıp rahat bir hayat sürmek istiyorsan..bura bizim gibiler için biçilmiş kaftan:))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KorsanKing said:

Aoc pve serverda aktif sağlam bir guild bulamadığım için bırakmış ve hesabı dondurmuştum ama arasıra yeniden conan evrenine özlemim hep devam ediyordu şayet aktif üyeleriniz varsa oyuna her girişimde 3-4 online konuşup takılacağım oyuncularınız bulunuyorsa hesabımı aktif edip sizlerle takılmak isterim zaten pvp bende bıktım işten eve geliyorum 2-3 saat eğlenmek arasıra raid ile zaman geçirmek istiyorum.:)-D


Bekleriz dostum www.goldenarmy.net adresinden de ulaşabilirsin bize.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet dostum yine mükemmel bir iş yaptın :)Crom serverinde hergün artan online sayımıza sizde katkıda bulunup huzurlu bol muhabbet ortamında bulunmak isterseniz hesabınızı aktive edin.Çünkü biliyorum ki PVE serverlerinde sadece turklerin olduğu guild bulamayıp hesabını kapattıran çok arkadaş var.Biz Crom dayıs siz halen hesabınızı aktive etmedinizmi?? nekadar ayıp :=)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Antropi(Golden) said:

Mehmet dostum yine mükemmel bir iş yaptın :)Crom serverinde hergün artan online sayımıza sizde katkıda bulunup huzurlu bol muhabbet ortamında bulunmak isterseniz hesabınızı aktive edin.Çünkü biliyorum ki PVE serverlerinde sadece turklerin olduğu guild bulamayıp hesabını kapattıran çok arkadaş var.Biz Crom dayıs siz halen hesabınızı aktive etmedinizmi?? nekadar ayıp :=)


Teşekkürler Amacımı guild tag ı altında olan herkes biliyor ama hazır senin yorumuna ek olarak tekrar söyleme isteği doğdu içimde, amacımız ismi üzerinde olan bir guild çıkarmak ortaya ve o tag ın altında olan kişiler kendi kendini yonetsin ve oyuna verdiği paranın karşılığını alsın, iyi arkadaşlıklar çıksın ortaya sende biliyorsun abi biz birbirimizi vetrilo sesli konuşma programı ile tanıyıp kendi kendini yöneten bir guild açtık.

Buradan samimi bir açıklama yapacağım bizim amacımız ego tatmin etmek değildir yada guild member sayısını yükseltmek değildir biz Age Of Conan adlı oyunda eğlenceli anlar yaşamak ve iyi arkadaşlıklar kurmak istiyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Golden Army'i kuran ve emek harcayan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bir oyun ancak bu kadar eğlenceli olabilirdi. Online oyunlarda içerik, grafik ve diğer unsurların yanında bence hepsinden önemlisi sağlam bir dostluktur. Yoksa oyun her zaman eskimeye mahkumdur.
Bulunduğunuz guild hangisi olursa olsun mutlaka eğlenin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Eski adı Goldenarmy olan klanımız yeni adı ile yoluna devam etme kararı almıştır..Tamamen Türklüğü koruma adına yabancı isminden sıyrılmış guildimiz çığ gibi crom serverinde büyümeye devam ediyor..arasında sadece Türkleri barındıran bu guild..yeni macera severleri arıyor..oyunda heyacanı doruğa çıkartmak istiyorsanız herkesi bekleriz..vent kullanıcılarıda rahatlıkla guildimizin ventinden yararlanabilir..işte sitemiz. ve sloganımız..

http://kanije.mmoguildsites.com







Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

online bulamadim kimseyi

Ultio is offline, message has been buffered.
Antropik is offline, message has been buffered.
Eraybaba is offline, message has been buffered.
Vampyren is offline, message has been buffered.
Geremino is offline, message has been buffered.
Hoxcetin is offline, message has been buffered.
Sinsisu is offline, message has been buffered.
Banelli is offline, message has been buffered.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Sotmonk :) Nerelerdesin sen? Bir ara oyunda bakındım sana ama bulamayınca anladım ki ayrılmışsın.
"Golden Army" ismini değiştirerek "Kanije" adını aldık. Yola aynen devam...
Aoc hala bir takım sorunları aşamadı malesef. Ancak önceki halinden çok daha iyi durumda. Kendi adıma Aoc dünyasının insanın kanına işlediğini düşünüyorum :)Geri gelirsen mutlaka bekleriz. (vampyren)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beni yıkan aslında;
saçma sapan laglı günlerin sonunda, "nereden aklıma geldiyse artık" server ip.sini internette araştırmak oldu. funcom firması oyun serveri için dialup bağlantı kullanıyordu. bunu öğrendikten sonra iyice soğudum.
yalnız hakkını yememek lazım telekomun da katkısı büyük.

aslında önemli olan oyunu oynayıp oynamamak değil, dostları kaybetmek üzüyor. gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lag sorunu eskisi kadar olmasada devam ediyor. Ancak gülü seven dikenine katlanır deyip oynuyoruz.
Bu oyunu oynayan kişilerin de kendisine şunu sorması gerekir : Oyundan beklentim ne? İyi bir içerik, iyi bir grafik, gerçekçilik (en çok beğendiğim), sağlam arkadaşlıklar ve en önemlisi de eğlence...Başka oyuna geçen arkadaşlarım belki kızacaklar ama Aoc dışındaki tüm oyunlar bana civciv oyunu gibi geliyor :)
Bu arada haklısın. Gözden uzak olan görünmez olur.
( Açıklaması : Oyunda bekleriz :D )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...