Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 heh, başlık gayet açık. allahtan hafta sonuna geldi, olmadan atlatayım şunu, haftaya iyi başlayalım. :( help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 coldeks at. hemen at. 6 saat sora falan bidaha at. sonra uyu. iyice uyu. sonra uyan. iyice uyan. bişiciin kalmadığını gör. iyi gör. ince gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 git hemen bi grip aşısı vurdur. eczanede bile vuruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 hemen gidip bunu alıyorsun. (Başlangıçta işe yarar hasta olduktan sonra hiçbir işe yaramaz söyliyim) Bende senin gibiydim. sabah boğazım yanıyordu kullandım şuanda yanma geçti. inş.. hasta olmadan atlatıcaz edıt: resimler niye aclımıyor leeen. Vicks First defense işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 hapşur meyve ye sıcak bişeyler iç, hasta olmadığını düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 aslında hissediyorsan zaten olmuşsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 artık çok geç, geçen haftasonu bende öyle diyordum aman geçsin bu ne iğrenç lan pis akıntı melun öksürük allahsız ateş diyordum sonra hastalığın iyi yönlerini keşfettim ve gribimle yaşamayı öğrendim.git kızlardan şevkat falan dile koş haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yok lan cok geç değil , Vicks First defense eger hastalık vucut'a inmediyse geçiriyor ama burnununda bi güzel içine ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 tyLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 :( uç verdi sanki ya. hafif kırgınlık, üşüme falan var. şükür ki daha ateş, öksürük yok. olmadan atlatayım ya. :(:( en iyi nöbetçi eczenelere bakıp şu su da eritilen tabletlerden içeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 biz de denedik onları haftasonunda geçircektik güya, 5 kilo mandalina yedim 2 kilo elma yedim ıhlamur zencefil limon kabuğu ot bok ne kadar kocakarı ilacı varsa içtik noldu 1 hafta boyunca paşa paşa hasta gezdik hatta sabah ayazında dışarı çıktığımdan 1 gün sabah duş bile almadım sırf bu yüzden soğukta iyice beter oluyorum diye.sekrol şurup bir de tablet olarak alles asetilsistein önereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Force Push Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 tanflex şaptım ben de dün hasta olur gibi olunca. boğazımın garipliği gitti bir nebze hasta olmucam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 wash your hands. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 with Ivory 99 44/100 soaps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 hasta ol,iyileş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 tylol hot iç grip olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Nane,limon asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 thylol hot FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 grip olacağımız anladığımız zaman grip olmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 benical cold + Vitamin-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Eoteyn said: git hemen bi grip aşısı vurdur. eczanede bile vuruyolar. yalnız arkadaşım hastalık konusunda sıkmayın bari,grip aşısı adı üstünde aşı ,hastalığı engellemek için yapılır ve tutması için de hasta olmaman gerekli aman diyim alakası yok konuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Benical + Redoksan(Efervesan C vit) + Bepanthen Pastil Edit: Ayrıca grip aşısı sağlık kişiye yapılır ki vücudu direnç kazansın çünkü grip aşısı grip virüsü içerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Eoteyn said: git hemen bi grip aşısı vurdur. eczanede bile vuruyolar. abi hasta olduktan sonra işe yaramaz aşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 tmm vurmayın öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar