Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 sene oldu 2009 hala bir kotu adam ozentiligi hala DRUZZZZT ve RAISTLIIIIIN ve kismi olarak PALPATINNEEEE, biraz VAMPURLEEER ekle ve bol miktar DARKNESSSSSSSSSS uzuluyorum bazen bizim genclige ya, gencliktende cikiyorsunuz kazik akdar adam oldunuz hala kotu adam oliyim karizma yapip kizlari goturiyimcilik yok anakin sikaywalekrs storwy was the bewst betrayalsss of all time booyaaaaaaaaaaaah filan cik cik cik sayenizde millet 5 senedir ally oyniyamadi workiraftta "EZIK ALLYLAR HORDE KOTU ADAMLARIZ SUFERIZ" diye bu serzenisimi de beraber aion oynamak isteyip mahalle baskisi ile "EZUKLEER BUZUKLEEER" propagandai ile sevmedigi halde emo acan arkadaslarima hediye ediyorum kisilik sahibi olun az lem, odasini boyarken renk secme opsiyonu sunulsa siyaha boyatip 2 gun sonra fittirip ustalari siyahi nasil beyaza acicaz diye yoran emo veletleri dinlemeyin, onlarki firsat verilse gunesi isyaha boyamaya calisicaklar ama biz onlara cevaplarini bu topicde verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 //.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 büzük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 m/ ///_. m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bu arkadaşların bir başka özelliğide anathema dinleyip dragonlance okumalarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Dede yasındaki adamlarsınız hepiniz.Kıskanıyorsunuz adamların gençligini enerjilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 sirf gencler diilki http://img444.imageshack.us/img444/9790/aion0108.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 imprisoning me, all that i see, absolute horror i cannot live i cannot die ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ben de duvarları siyaha boyatmak istiyordum. Evet elimde olsa güneşi de siyaha boyatmak isterdim, fakat sorun şurda; ben emo değilim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bizler karanlığın kayıp çocuklarıyız gothic.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 en çok da bu sevda uğruna maymuna çevrilen vampirlere acıyorum ben. genç kızları ne kadar cezbettiği anlaşılınca romantik vampirlerin, iyice bokunu çıkarttı sektör. vampir dediğin insanlar lanetlediği için vampir olmuştur ve doğası gereği vampir insanlardan nefret eder(di). şimdi küsküğü döşeyeceğim diye maymuna döndüler. arkadaşlar bunlar bir vampir değildir. bunlar sermayenin daha çok para uğruna ortaya çıkarttığı maymun sürüsüdür. süper hızlı, süper güçlü, süper seksi insanlara ssuperman denir, daha olmadı örüncekadam denir. arkadaşlar, bakın bu bir vampirdir. ruhunda karanlık bir nokta dahi kalmamıştır; çünkü ruhu artık karanlığın ta kendisidir. şu gözlere bak şu gözlere, adeta cehenneme açılan kapı gibi. baktıkça daha derinlere dalıyor insan. bi de yukardakilere bak, karizma pozlar vermeye çalışmalar falan. nosferatu'nun hiç böyle dertleri yok, delikanlı vampir çünkü. çükü kalkmayan delikanlı vampir istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 esprisiz tişört, ejderhasız gömlek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 raistlin okdr kötü degildi hakkını yememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Kaede said: Bu arkadaşların bir başka özelliğide anathema dinleyip dragonlance okumalarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Hangi ergen yapmadı ki onu. Ben de yaptım yıllar önce. Ne var. Yine ergen olsam yine yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 huun said: İşte ya. İşte ya. İşte vampir dediğin budur abi. Vampir dediğin Hereos3teki vampirdir. Budur vampir http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes3/h3px/vampirelord.gif Halbusi hereos ekibi de bu karizmatik vampir akımından etkilenmiştir bakınız hereos 4 vampiri http://www.maps4heroes.com/h/vampire_b.jpg Aynen cumhuriyet dönemi demokratı. Ben bu yüzden hereos4 oynamadım gördüğüm an sildim. Karizmatik vampir olmayanca gelince bütün gençlerimiz vampir olmak için birbirini eziyor bir nosferatu olur musun dediğinde evet diyecek genç sayısı? 0. Dark mark değilsiniz arkadaşlar bildiğin kapitalistsiniz, marka insanısınız, tikisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar