Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Kürtlerle ilgili bir konuda sarcasm yaparken algısı kıt bazı kişiler tarafından şikayet edilip halkların kardeşiliği adına için 1 ay + 3 günlük (sistemsizliğin nimetleri..) ceza aldım, birkaç gün önce açıldı ama hiç giresim gelmedi, kısmet bugüneymiş. Etrafa bakıyorum çarpıklık ve yozlaşmadan başka birşey görmüyorum. Bir tarafta 3-5 kişi küfür için uçurulurken diğer tarafta bazı bölümlerde yetkisi olan tipler aynı eylemi yaptıkları halde es geçiliyor. Aynı sözleri A kişisi diyince gülümseyip başını çeviren B kişisi söyleyince onu forumdan uzaklaştıran bir yönetim anlayışı yozlaşmanın uçlarında değildir de nerededir.. Konu dışı bölümünde bazı dallamalar (hadi bir tahmin yapalım kim olabilir bunlar hmmmm) her konunun içine edip, olayları çarpıtıp insanları tahrik ederken bunlara ses çıkarmayan yetkililer orada yaşanan tatsızlıklarda büyük pay sahibidir ama onlara sorsak onlar harika yetkililerdir ve bizim onlara laf söyleme hakkımız yoktur. (tmm süpersin adamım!) Patinin sizlerin eline düşmüş olması bu aciziyeti ve yönetim beceriksizliğini çekmemiz anlamına gelmiyor. Bence oturduğunuz yerden kalkmanın zamanı geldi, bu işi beceremediniz elinize yüzünüze bulaştırdınız. Sizden daha iyi yapabilecek birçok kişi olduğuna eminim ya objektif bir yönetim anlayışı sergileyin ya da arkanızı dönüp gidin. Neden yönetici oldunuz ve patiye bugüne kadar ne kattınız ? Bunu gerçekten merak ediyorum. Saçma sapan birçok sistem ekleyene kadar bir platform için gerekli olan temel şeyler burada bulunmuyor. Bunun bile altından kalkamadığınızı görünce ciddi anlamda burada neden yönetici sıfatı taşıdığınızı merak ediyorum. Konuyu kapatmak gibi bir basitlik yapmayacağınızı düşünüyorum. Bununla ilgili olarak bir de anket açmaya ne dersiniz (kendim ezbere açmıyorum, sizin tarafınızdan açılması daha manalı olurdu) Bakalım kaç kişi sizin yönetim sisteminizden, patiye kattıklarınızdan, adaletsiz yaklaşımlarınızdan ve adam kayırmanızdan memnun. Hodri meydan diyecek cesaretiniz vardır diye düşünüyorum. Okuduğunuz için teşekkürler, kürtlere ve kürt sevicilerinede tekrar merhabalar (oh noes ne dedi! vay faşist vay!). İyi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Can düşman olmuş kardaş kardaşa. Yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bu aralar iyi rebel scum yaptı forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 eger kriter patiye katkiysa icin rahat olsun. patiye uye olmasi hicbirseyi degistirmemis pek cok uye bulabilirsin. mesela bu uyelere en guzel ornek, pati pati olduktan sonra ortaya cikip da "siz bikbikbiksiniz, cok kotusunuz, yonetim istifa" diyenlerdir. ornek namina seni ele alalim, bence sen olmasan patide hicbirsey farkli olmazdi. birisi yine cikar kurtlere laf soyler, banlanir, iki gun erken ya da iki gun gec, birisi cikar yine bu ayarda bir konu acardi. ama bir zegna, bonepart olmasa, azmo dayilik yapmasa, dyna, nefr, fizban, penth olmasa, sam'le cuce duzenli atismasa, o begenmedigin saeros'lar olmasa, dynun guzin ablalik yapmasa pati bugunku halinde olmazdi. kermit lamerlikler yapmasa, estel_anorien tepsi calmasa, nedanko sitenin altina elini koymasa sen bu siteyi elestirmeyi gec, sitenin adini bile duymazdin. hani eskileri bahsetmedim bile, emaleth'i, popeye'i, horacegoesskiing'i, karakedisi filan haric bunlar.. o adamlar bugunku yonetimi onayliyorsa, "inin lan asagi" demiyorsa, kusura bakma ama sana bok yemek duser. o yuzden, bir tavsiyen varsa yaz, biz sizi arariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 privacy hede ... oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 mümkrit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Patide elitizm bitmez. Böyle geldi böyle gidecek. Kabullenip devam etmek ya da çekip gitmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 paticikte demokrasi fln mı arıyorsunuz kuzum? böyle bir şey aramamanız gerektiği defalarca söylendi ve evet bazı eski üyeleri cezalandırmaktansa uyarmak yoluna gidiliyor doğruda yapılıyor bence. bende ota boka tartışılmasını sevmiyorum o yüzden de konu dışına girmiyorum zaten. diğer bölümlerde böyle şeyler olmuyor pek. halimden de memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ha bunların olmadığı daha demokratik bir pati komunitesi vardı tabi ama adının geçmesi bile hoş karşılanmıyo gibi geliyo bana :/ sonuçta paticik büyüdükçe büyüdü ve insanlar buraya çok alıştılar ve seviyorlar. Dolayısıyla evet aslında demokrasi olması lazım. Ha olmuyo o ayrı ama sonuçta bir komunite var ortada ve şu an yönetenler de paticik komunitesini kuranlar değil. En azından tamamı. Kuran kişi yoldan çıkınca zaten neler olduğunu gördük. Site benim, domain sahibiyim ne istersem yaparım modeli de yanlış gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Her dönemin konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bi de doğruya doğru pati yeniden açılınca tekrar buraya doluştuk hepimiz. Demokratik olmasa da seviyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mum_Chamber said: eger kriter patiye katkiysa icin rahat olsun. patiye uye olmasi hicbirseyi degistirmemis pek cok uye bulabilirsin. mesela bu uyelere en guzel ornek, pati pati olduktan sonra ortaya cikip da "siz bikbikbiksiniz, cok kotusunuz, yonetim istifa" diyenlerdir. ornek namina seni ele alalim, bence sen olmasan patide hicbirsey farkli olmazdi. birisi yine cikar kurtlere laf soyler, banlanir, iki gun erken ya da iki gun gec, birisi cikar yine bu ayarda bir konu acardi. ama bir zegna, bonepart olmasa, azmo dayilik yapmasa, dyna, nefr, fizban, penth olmasa, sam'le cuce duzenli atismasa, o begenmedigin saeros'lar olmasa, dynun guzin ablalik yapmasa pati bugunku halinde olmazdi. kermit lamerlikler yapmasa, estel_anorien tepsi calmasa, nedanko sitenin altina elini koymasa sen bu siteyi elestirmeyi gec, sitenin adini bile duymazdin. hani eskileri bahsetmedim bile, emaleth'i, popeye'i, horacegoesskiing'i, karakedisi filan haric bunlar.. o adamlar bugunku yonetimi onayliyorsa, "inin lan asagi" demiyorsa, kusura bakma ama sana bok yemek duser. o yuzden, bir tavsiyen varsa yaz, biz sizi arariz. İyi konu çarpıtıyorsun baya beceriklisin. Önce mesajımı oku orada bahsedilen olumsuzlukları gör onlara cevap ver. Onlara cevap veremeyip o olmasaydı bu olmasayı şu şurdan gelseydi diye yazmakla bir yere varılmıyor. Ben paticik için eşsiz bir üyeyim harikayım patiyi ben pati dediğimi hatırlamıyorum, boşa heyecan yapmışsın. İdrak yeteneğin ilerleyip ilk mesajda bahsedilen meseleleri idrak edecek seviyeye geldiğinde; bunlara cevap verecek argümanlarla gelirsen burada olacağım, onun dışında kıç yalamanı alkışlamamı bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ben paticik için eşsiz bir üyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Eşsiz denen çok üye gitti patiden ama pati hala 10 kaplan gücünde yola devam ediyo yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ulan gotunuzde ki bok kurumadan pati edebyati yapiyosunuultima tr de 5 k sonraki patide 20 k reset ardindan bi 20 k simdi bi 6 k mesajim war 50 k mesaj atmisim su foruma eksi sozluge yazsam ssg olmustum gelip ala urda viki viki yapiyosunuz pati biziz lan ustumuze kurdular patiyi 3 gunnuk herifler pati bu hale mi duscekti diyo pati ne haldeydi ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Sen Erol BonePART'sın. Sana soracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Saksı değil o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 o 3 günlük herifler aslında 3 günlük değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 BANA SORACAKSINIZ. SAKSI DEGILIM BEN. O HEP KONUSTU ONNARI KONUSTURUYOSUNUZ BANADA SORACAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Hadi topik bitti dağılın pati değişmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 idd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 patide bir sorun yok, sizin kafalarınızı düzeltmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 istifa etse yönetim 2 gün sonra ilk küfürü yazacak konu açandır :p yönetim istifa!11111111111111111 Tüpçü bize başkan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bonepart 50k mesaj yazdı ama hala irc ye gibi mesaj yazıyor demekki pati hala ultimatr pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar