chagy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Yüzyüze istemicekte nerde isticek yahu? msn'de mi teklif ediyorsunuz sdf. said: sdf: *Benimle çıkar mısın? *sdf size titreşim gönderdi. asd: *bende bu soruyu bekliyordum. elbette :mutluhoplayansmiley: sdf: *o zaman hadi bir internet kafeye gidelim yanyana makinelere oturur yazışırız. asd: *ay çok romantiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 çıkmak ne lan dersinki "sen benden hoşlanıyosun" "bende senden" kızda "eee ?" derse "bırak devam ettirelim böyle bi şekilde olur zaten" dersin olacağı varsa olur. olmayacağı varsada oldurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 abi son sevgilim sen hala çıkma teklif etmedin bana? :( dediğinde suratına boş boş bakarak çıkalıım? dedim ve resmen çıkmaya başladık. ayrılmak bundan çok daha zor oldu, hala mesaj atıp çok mutluyduk :(:( moduna giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yok lan ondan demedim.Yüzyüze bi şekilde elele tutuşarak başlayan ilişkide illa başlamışsınız 2 saat geçmiş falan aa sen bana çıkma teklf etmedin diyip elleri tutup 2 eli birden Benimle bi hayatı paylaşmak için ilk adımı atar mısın tarzı bişeyler bekliyo.Etmezsen kırılıyo küsüyo falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yasaktı dimi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 msnden de msnden asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Poyraz esen rüzgarlar aldı getirdi seni bana, Şimdi nasıl teklif edeyim sana. Gel beraber birlikte olalım. Hayatı bundan böyle yaşayalım. BU NE CHAGY BU NE AHAHAHAHHAHA adam tam bir aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Hem diyorsun 4lük yaz kıza teklif edecem , hemde beğenmiyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Dartanian said: EN GÜZEL İLİŞKİ ÖPÜŞEREK BAŞLAYANDIR. nerde öpüştüğüne başlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ahahaha loglar duruyo loglar asbga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Llama said: Dartanian said: EN GÜZEL İLİŞKİ ÖPÜŞEREK BAŞLAYANDIR. nerde öpüştüğüne başlı Sinema olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 sinemayı bilmem ama pizza yedikten sonra öpüşüp bir ilişkiye başlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ben varım içmeden benide çağırın herşeyi engellerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 said: sdf: *Benimle çıkar mısın? *sdf size titreşim gönderdi. titreşim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 evlenme teklifi var çıkma neden olmasın mantığıdır kendisi heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ben hayatımda bi kere kullandım o cümleyi. Bi iddaa sonucu. Olay şeydi, 1 gün içinde tanımadığım bi kızla tanışıcam ve kıza "Benimle çıkar mısın?" dicem. Yaptım. Kızın cevabı "ama ben seni arkadaş olarak görmüştüm" oldu. İlk defa bi kızın beni tanıştığımız gün arkadaş addettiğini görmüş oldum. Ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ayrıca sarhoş olmadan kız ayarlamak zor oldu benim için. Fütursuzca yazamadığım için gidip kimseye, kafamın iyi olması lazım biraz sanırım. Hatta düşününce son 4-5 ilişkim hep kafam iyiyken başladı bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Var öyle bi sistem adı irade. :P (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Senin irade baya güçlü zaten, hiç kontrolü kaybedip de yazmıyorsun takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 çıkma teklifi: haydin gel bu gece bi içelim be ne diyosun sevgili olma şeysi: seni seviyorum, hastayım, hoşlanıyorum hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 türk kızı o kadar çabuk salar mı kendini? önce iflahını kesecek bıktırcak lanet ettircek sevdiğine,ondan sonra olaylar gelişicek,bu süreçte tüketilen alkol miktarı sevdanın büyüklüğüne ve bünyenin sağlamlığına bağlı olarak değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 beyin var o baya ise yariyo bence hic atmadim hayat boyu mesaj hatta ictigim donemlerde telefonumu kapatir bi kenara koyardim kimseyle sacma sapan konusmayayim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 en güzeli ayık konuşmak bu işleri. sarhoşken insan ne dediğini bilmiyor. birazcık sevdiği insana çok aşıkmış gibi davranıyor, sonra ilişki başlasada iki tafarta memnuniyetsiz oluyor. yazık oluyor. ben nekadar çok oluyor diyorum. bazen böyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 zeawee said: gerçekten yaa çıkma teklifi denilen olay nasıl gerçekleşiyo? teoride biliyorum ama pratiğe gelince çok komik bişeymiş gibi görünüyo:S denemedim hiç Çıkma teklifi, arkadaş olma(asıl adı sevgili olmadır) teklifinin halk dilinde kullanımıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 "Van Patisi" said: zeawee said: gerçekten yaa çıkma teklifi denilen olay nasıl gerçekleşiyo? teoride biliyorum ama pratiğe gelince çok komik bişeymiş gibi görünüyo:S denemedim hiç Çıkma teklifi, arkadaş olma(asıl adı sevgili olmadır) teklifinin halk dilinde kullanımıdır. +1 yada bir insanın bir insana onu sevdiğini söylemesinin belli bir yaş grubuna kadar genel adıdır. mantıklı düşünürsen eğer adındaki büyüye kanmamak gerekir. birlikte biyere gitmiş olduğun her kızla teknik olarak çıkmış olursun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar