forçen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ne güzel bizde sarhoş sarhoş birilerine çıkma teklif etmeyiz. hatta typo yapıp asıl hedefimize değilde başka birine çıkma teklif etmeyiz. hayır korkuyorum bigün biri kabul edicek al başına belayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ÇIKMA TEKLİFİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Dostum 3D de böyle problemlerle karşılaşabilirsin. 2D de en kötü ihtimal en son saveini yüklersin http://img19.imageshack.us/img19/751/1253054696461.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Lancelion said: ÇIKMA TEKLİFİ. tamam ben kıza benimle çıkar mısın demedim ama genel adı bu olayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 edik: böyle public ortamlarda bu tür şeyler yazmamalıyım. aptal ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Lancelion said: ÇIKMA TEKLİFİ. Ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 benimle pastaneye gidip %100 doğal portakal suyu içmek ister miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Lancelion said: ÇIKMA TEKLİFİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 gerçekten yaa çıkma teklifi denilen olay nasıl gerçekleşiyo? teoride biliyorum ama pratiğe gelince çok komik bişeymiş gibi görünüyo:S denemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ben hiç çıkma teklifi etmedim lan :S Öyle çıktık yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 zeawee said: gerçekten yaa çıkma teklifi denilen olay nasıl gerçekleşiyo? teoride biliyorum ama pratiğe gelince çok komik bişeymiş gibi görünüyo:S denemedim hiç ya asıl cevaptan sonrası nasıl oluyor yaşamış biri aydınlatsın,benimle çıkar mısın,tamam çıkalım,ee o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 zaten o teklif edilenler yalan geliyor bana birşeyler olucaksa kendiliğinden gelişir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 gidiyosun kızın yanına, bakıyosun suratına. senden bir laf bekler gibi kız da sana bakıyo. BANA ÇIK! diyosun ve ortamdan uzaklaşıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 nasıl abi, şu yüzyılda hala "benimle çıkar mısın ?" diyenler mi var ? kız ne diyor ki böyle bir durumda, "gladly, sir" falan mı ne yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 benimle bir hamburger yer misin eğer mümkümse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 asıl bu yüzyılda var da ergen lazım konuyu aydınlatıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Seperate said: zeawee said: gerçekten yaa çıkma teklifi denilen olay nasıl gerçekleşiyo? teoride biliyorum ama pratiğe gelince çok komik bişeymiş gibi görünüyo:S denemedim hiç ya asıl cevaptan sonrası nasıl oluyor yaşamış biri aydınlatsın,benimle çıkar mısın,tamam çıkalım,ee o.O Ondan sonra mesaj şu oluyo; :) :) sevgilim..... De ben de hiç çıkma teklif etmedim. Kimse dememiş sene 09 hala çıkma teklif edenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 EN GÜZEL İLİŞKİ ÖPÜŞEREK BAŞLAYANDIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bir gün ağaca çıkmak istediğimde benimle çıkar mısın dedim, o da bana "oha ağaçta mı?" diye cevap verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Çıkmaya başladıktan sonra "yiaa sen bana çıkma teklif etmedin" diye teklif ettirenler de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 biz hernekadar o şekilde benimle çıkarmısın, çıkalım mı gibi laflar etmesekde kızlar böyle şeyleri (bazıları) hala duymak istiyor. mesela ben sevgilime çıkma teklif etmek zorunda kalmıştım, çok komik olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 forçen said: biz hernekadar o şekilde benimle çıkarmısın, çıkalım mı gibi laflar etmesekde kızlar böyle şeyleri (bazıları) hala duymak istiyor. mesela ben sevgilime çıkma teklif etmek zorunda kalmıştım, çok komik olmuştu. Bi de yüzyüze isteyenler oluyo böyle gözünün içine baka baka benimle çıkar mısın dedirtmek isteyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 benimle çıkar mısın genelde kağıt üzeri lafı.ben bugune kadar ne öyle bi cümle kullandım nede öyle teklif eden duydum. birine anlatırken falan çıkma teklif ettim denir.ama gidip kıza birebir bunu diyen varsa tebrik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar