Nomorerogues Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Öncelikle merhaba paticik aion bölümünüz hayırlı olsun, ben bir collector edition aldım ama oynamaya fırsatım olmadı henuz. Gorgos serverında chanter bir char açmayı istiyorum ama zaman zorunundan dolayı sadece hafta sonları girebileceğim için beraber oynayacağım bir arkadaş arıyorum, hem oyunu denemek hemde beraber oynamak isteyen varsa accyi paylaşabiliriz. msn adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Hmm, ben aslinda zaten 2. karaktere basladim, 35 SM'i birakip simdi 25 Templar yaptim ama extra olarak bir de healer class; cleric denemek istiyorum. Madem boyle bir baslik acilmis, eger sin veya ranger veya gladiator acmak isteyen varsa, kalilde cok seri bir sekilde duo yaparak kasmak istiyorum. Emodian irk olarak ne yazik ki, grinde dayanabilicek insan ariyorum yanima. Cok fazla oynamasi gerekmiyor, zaten main karakter olarak dusunmuyorum cleric'i. Set olarak, item olarakta ben yardimci olucam duo yapmak isteyen arkadasa. Tabii baslamadan acik olmak gerek, 2 ay sonra asker yolcusuyum ve kalil'de pek turk oyuncu yok (genel olarak serverda cok oyuncu yok, ondan orda oynuyorum zaten). Istiyen olursa kalil'de oyun ici "eflatun" a veya burdan bana mesaj atarsa sevinirim, ama lutfen 2 gun sonra birakicak insanlar hic tenezzul etmesin, solo cleric kasmak istemiyorum. *Mortis'e tas firlatir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 mortisi ikna edin harbi tam onluk oyun satsin brudalarini gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 account payalsicak adam ariyo sanirim, birlikte levellicak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ben cok oynayabileceğimi sanmıyorum belki hafta sonu 1-2 saat. o yuzden oyunu alamayan yada önce denemek isteyen arkadaş varsa diye yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Hehe, benimki duo yapcak insan arayisi pardon yanlis olmus, ama basliga uymus, ilgilenen olursa ulassin plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar