Aiko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 acer aspire 5520g 1 yıl garantisi kaldı. piyasası ne kadardır diye soriyim yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bende 5520 kullanıorum, tasarım olarak gayet hoş bişi hiç sorun çıkartmadı bana. resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bana çok çıkarttı valla oyunların çoğunu low detailde oynayamıyorum bile bu makinayla. + touchpad ile klavye hasarlı. garantiye verdim sorun yok sağlam dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 acer 5920g var bende de. çok memnunum şahsen bi problemi yok. biraz ısınıyo o kadar. o da fanları temizlemek lazım. 18 ay falan oldu alalı. t7500 işlemcili, 8600gs ekran kartlı bi alet oyunlarımda pek kasmadı. satıp ufak bişi alasım var aslında ama bakalım. ne kadar eder ondan da emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 100 vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bana bi malbuş dediler ama çok az gibi geldi bilmiyorum ki piyasayı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Aiko said: bana çok çıkarttı valla oyunların çoğunu low detailde oynayamıyorum bile bu makinayla. + touchpad ile klavye hasarlı. garantiye verdim sorun yok sağlam dediler. baltalamasana olum satış topicini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ya isteyen var,forumdan alan olacağını sanmıyorum zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 450TL keş. parayı al aleti ver. ok dersen ok derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar