fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Airties RT-204SM model modem var smiledan 2mbit internet var http://img11.imageshack.us/img11/9887/sdfsfy.jpg şöyle seçenekler var. upload hızı 100kbpslerde geziyodur ben de arıza diye aradım. sadece baştaki tıklı kalsın dedi kadın ama pek bi bilgisi yok gibi geldi bana. ne işe yarıyo burdaki seçenekler teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sadece g.dmt teknolojisini kullanıcak demek oluyor: http://en.wikipedia.org/wiki/G.DMT ADSL2 veya ADSL2+ gibi teknolojileri desteklemekle kasmayacağı için modem daha iyi bir performans sunabilir diye düşünmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 baktım biraz da glite la altındaki de sadece adsl, adsl2+ teknolojisi değil yani. onlar niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 G.Dmt 12 Mbit/s downstream 1.3 Mbit/s upstream G.Lite 1.5 Mbit/s downstream 384 Kbit/s upstream Annex M 24 Mbit/s downstream 3 Mbit/s upstream veriyormuş. Annex L ADSL2, Annex M ADSL2+ teknolojisi imiş. T1.413, G.Dmt ve G.Lite ise ADSL teknolojileri imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 dostum annelere tiklanmaz bi kere, ayip gunah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 teknoloji zımbırtıları yani bi bok yaramıyo yani. sırf göz boyama lan para tuzağı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 olmazsa hepsine tıkla, hepsini desteklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 daha düşük oluyo o zaman tek tek denedim hepsini. en iyi böyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar