Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

911 Cookie

bingildak

Öne çıkan mesajlar

bingildak harbiden senden Allah razı olsun be hayata döndürmüşsün cookie yi sevindim ulan.

o diilde bi daha evcil hayvanınız ölmüş gibi şöyle uzun ve dramatik yazılar girmeyin mümkün olduğunca lütfen hocam şu patipet e. gerildim ekran başında. ilk paragraftan beri kendimi ölüme hazırladım dumur ettin.
Sosyal ağlarda paylaş

6 sayfa oku oku bitmedi.. Dizi gibi her gün bi sayfa okuyorum lost gibi bağlandım olaya :) Çok geçmiş olsun inşallah uzun uzun birlikte yaşarsınız, senin o kediye en iyi şekilde bakabileceğine inanıyoruz heralde. Ve askere gitmen de ayırmaz inş. sizi...
Sosyal ağlarda paylaş

CaNNi said:

Evden kaçmıştır belki. Canınız kadar sevdiğiniz köpeğiniz, kediniz kaybolsa sonra haberini alsanız bulsanız sizde yapmaz mısınız böyle? Hayır ben yaparım da, bende mi sorun var?

tamam yaparız da gidip temizlikçiden kedi çalmak çok iyiymiş :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya ben istanbulda olsam zaten kadının SEMTINI basarım, gerekirse kapı kapı arar yine bularım cookie'yi ama urfadayım.. istanbulda samimi olduğum yani en azından kapı kapı dolaşıp kediyi bulmasını isteyebiliceğim kadar samimi olduğum kimsem yok.. çalan kadının kızıyla irtibata geçtim.. annesinin durumunun baya kötü olduğunu söyledi (yazmıştım sanırım ağır kanser vakası)umut ediyorum ki eğer annesi vefat ederse cookie'i geri vericekler.. (tamam böyle bir şeyi beklemek çok acımasız ama kediyi kadının ailesinin pek sevdiğini veya bakmak istediğini zannetmiyorum).

bir istanbula dönebilsem.. mudahale edicem ama :( askerde başınıza gelebilicek en kötü durum bu biliyo musunuz.. bir şeyler oluyor ve mudahale edemiyorsunuz, eliniz kolunuz bağlı sadece haberlerini duyup perişan oluyorsunuz :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...