yav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ulen film gibi resmen yaa üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bingildak harbiden senden Allah razı olsun be hayata döndürmüşsün cookie yi sevindim ulan. o diilde bi daha evcil hayvanınız ölmüş gibi şöyle uzun ve dramatik yazılar girmeyin mümkün olduğunca lütfen hocam şu patipet e. gerildim ekran başında. ilk paragraftan beri kendimi ölüme hazırladım dumur ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Okurken kah üzüldüm kah sevindim, ama cidden şu an o kadına karşı içimden geçenler direk ban sebebi olduğundan paylaşamıyorum :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 abi esas temizlikçinin beyni basmıomuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kedinin eski sahibi gıcıkmış abi, mındar etmişsin hayvanı hala istiyor yüzsüz yüzsüz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Evden kaçmıştır belki. Canınız kadar sevdiğiniz köpeğiniz, kediniz kaybolsa sonra haberini alsanız bulsanız sizde yapmaz mısınız böyle? Hayır ben yaparım da, bende mi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezban Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Saygı, sevgi, görgü herşey ama herşey küçüklükten başlar... Çocukların yaramaz olması kabul edilebilir ama bu tarz hareketleri asla kabul edilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz24 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 6 sayfa oku oku bitmedi.. Dizi gibi her gün bi sayfa okuyorum lost gibi bağlandım olaya :) Çok geçmiş olsun inşallah uzun uzun birlikte yaşarsınız, senin o kediye en iyi şekilde bakabileceğine inanıyoruz heralde. Ve askere gitmen de ayırmaz inş. sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 deniz bence tüm sayfaları bi oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz24 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Saol Buyse.. Bence gidip aynı veterinere aradığı kadının numarasını ve adresini alıp aynı şekilde kedinizi alın elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Kimlik filan yokmu hayvanlar için ben mi yanılıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 CaNNi said: Evden kaçmıştır belki. Canınız kadar sevdiğiniz köpeğiniz, kediniz kaybolsa sonra haberini alsanız bulsanız sizde yapmaz mısınız böyle? Hayır ben yaparım da, bende mi sorun var? tamam yaparız da gidip temizlikçiden kedi çalmak çok iyiymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ya ben istanbulda olsam zaten kadının SEMTINI basarım, gerekirse kapı kapı arar yine bularım cookie'yi ama urfadayım.. istanbulda samimi olduğum yani en azından kapı kapı dolaşıp kediyi bulmasını isteyebiliceğim kadar samimi olduğum kimsem yok.. çalan kadının kızıyla irtibata geçtim.. annesinin durumunun baya kötü olduğunu söyledi (yazmıştım sanırım ağır kanser vakası)umut ediyorum ki eğer annesi vefat ederse cookie'i geri vericekler.. (tamam böyle bir şeyi beklemek çok acımasız ama kediyi kadının ailesinin pek sevdiğini veya bakmak istediğini zannetmiyorum). bir istanbula dönebilsem.. mudahale edicem ama :( askerde başınıza gelebilicek en kötü durum bu biliyo musunuz.. bir şeyler oluyor ve mudahale edemiyorsunuz, eliniz kolunuz bağlı sadece haberlerini duyup perişan oluyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar