Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Evet birkaç saat önce bu mouse'dan aldım. WoW amaçlı aldım, mouse tuşlarını oyunda "bind" edebileyim diye, oynayanlar bilir. Şimdi WoW'da options'dan Key Binding'lere giriyorum. Fakat naparsam yapayım bu mouse tuşlarını bir türlü atayamıyorum istediğim yere. CD'sini falan herşeyi yükledim, deneme yanılma falan yapmaya çalıştım ama yok. Bu mouse'la tecrübesi olanlar acil cevap yazarsa çok sevinirim. Ucuzda bişey değil yani, elimde patlamasın. Şimdiden teşekkür ediyorum. Edit: Bir de triple fire tuşu mu ne var, ben onu iptal edip başka bişeye atamak istiyorum, olabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 her şeyi anladım da bu mouse'a pahalı demen beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 a4 tech klavye + x7 yi 40 liraya aldım ben. iyi para. iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 30-40 liralık mouse olur öyle sorunlar dicektim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar