Bathory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 mm 1-2 aya kadar bunlardan birini alıcam.. focusa bayadır hastayım..hatta nfsde görünce kafayı yemi$tim..kasası cok ho$uma gidiyo..performansı hakkında bi bilgim yok ama..sadec yol tutu$unun cok iyi oldugunu biliyorum.. 206gtiya gelince..performansı iidir heralde..e gti nede olsa..kasa ho$uma gitmiyo ama..acılır tavan tamam ama bilmiyorum.kasa konusunda focus daha agır basıyo.. ikinci el fiyatları a$$agı yukarı aynı benzin yakma olayı falan nasıldır? tanıdıgında bunlardan biri olan varsa biraz bilgilendirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 İlla bu 2 sinden biriyse bence focus. En azından araban yolda gider. Lakin bence o paraya cok daha ii secenekler war.[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ne mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Evet bi tek RC nin ön yanaklar biraz kazma olmuş o da rüzgar için herhalde. GTI'in sunroof'u var. Birde spoiler takınca orginalinin üstüne daha güzel duruo. Bende 206 kasasının hastasıyım. Böyle arada yer bulup dükkanın önüne çekince böyle bakıorum dalıorum gidiorum valla. Yeşil roland garros rullaz :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Hangisinin kasası hoşuna gidiyorsa onu al. Performans olarak 206 GTI önde (0-100 ler 8.4 -pug- e 9.2-focus-) ama sevmediğin kasaya binmek pek de hoş olmaz doğrusu. Focus'un yol tutuşu iyidir. 206 GTI'nda kötü değil ama yüksekte olmasından dolayı alanlar yay takıp indirirler aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 peki focusun benzin olayı nedir? 100km de $u kadar yakar demeyin =) 1depoyla ne kadar giderim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bir arac hakkında yorum yapmak için o aracın sagda solda yayınlalanan fabrika verilerini bilmek yetmiyo. Yane kağıt üstündeki veriler nerdeyse %100 yalan. (Yalan demiyimde optimize edilmiş dielim). Örneğin 100 kmde focus için 8 litre derlerse bilinki bu 10 litredir. En iyi yorumu o aracı kullanan yapar. Ben pug sahibi olmadım hiç lakin 5-6 ay kadar aralıklarla 206 xs sürdüm. 1.6 110 ps i arac. 9000km sonunda ortalama tüketim 8.3 litreydi. Ve bu sakin, ortalama bir kullanım ile elde edildi. Ve ayrıca aracın beğenmediğim yönleri; - Arac yüksek ve yere ii basmıyo. Türkiye yolları için iyi ama yola oturmuyor. Yay takıp alçaltırım, 45 yanak lastil ile yola bastırırım diyorsan ( ki bu sana 4 jant+4 lastik+koni yay yaklaşık 3milyara patlar) o zaman yola sağlam basar sanırım. - Rüzgar sesi ve lastik sesi alıyo. Öyle ahım şahım bi izolaasyon yok. Megane 2 kullanıyorum şu anda ve pug ile arasındaki ses farkını cok ii anlıyorum) - Gövde (pas ve boya koruması) cok sağlam deil. Korozyon görmedim lakin özellikle metalik boyası güneşte solabilir. - İç plasitk aksam kaliteli değil. Bi golfün içi ile karşılaştırırsan anlarsın. - Arka koltuklar dar. 2 kişi ok ama 3 kişi ııh. vs vs . He benim 35-40 milyar arasıı param olsa ( ki bu 2 aracın 0 km fiyatları 40-45 civarıdır sanırım) ben 130 hp lik 2.el bi golf dizel alırım. Yada seat altea 2.0 150 hp. Güsel alet.[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 focus 307 sinifinda bir araba 206 ile pek kiyasi olamaz, herkez diyor sen hic 206 ya bindinmi bindim ve hic begenmedim hemde ne kadar zibidi varsa alcaltip arkaya inpro takip dolaniyor alicaksin focus sport trend arka camlari siyah yapicaksin hella farlar pistirican 45mm felan oz racing cantleri takacaksin 18´ lowprofile modunda birde sony nin focus a ozel yaptirdigi olay var xplod un sadece focus icin olani onuda koydunmu phewwwwwwwww[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Sonra 18 jantlar ve 35-40 yanakla çukurda lastikleri balon olsun jantları yamulsun yazık değil mi? Lastiklerde Türkiye şartlarında 50 yanak altı masraf yapar. [Bu mesaj Mino tarafından 15 Haziran 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Bende vardı P-206 Siyah...18' oz jant,Toyo lastıkler,Remus egsoz,Momo Aksesuarlar Bunun bana verdiği tadı hiç bir araba veremez bence sende dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Pardon P-206 Gti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 artık rc geldi gti gitti :) minnacık arabaya 180 beygir ayıptır günahtır :D 206 aşkı bir başkadır, görünüşüne sesine hasta olursunuz da kullanırsınız, sıradan bir araba değildir. 4 teker olarak görülüp beni şuradan şuraya götürsün yeter diye alınmaz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ufacık arabada 180 hp istiyosan git clio sport al kardeşim ehehe köpek gibi gidiyo alet sağa sola atlıo (aslında pek ii bişey deil ama neyse...)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 İlla küçük araba deli performans diyorsanız Fiesta RS gelecek 2.0 Turbo 210 bg. Sonra Nissan Micra R var 2.0 litre atmosferik 200 bg. Edit: Nissan 265 beygirmiş :) [Bu mesaj Mino tarafından 04 Temmuz 2004 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Mino, 15 Haziran 2004 15:35 tarihinde demiş ki: Hangisinin kasası hoşuna gidiyorsa onu al. Performans olarak 206 GTI önde (0-100 ler 8.4 -pug- e 9.2-focus-) ama sevmediğin kasaya binmek pek de hoş olmaz doğrusu. Focus'un yol tutuşu iyidir. 206 GTI'nda kötü değil ama yüksekte olmasından dolayı alanlar yay takıp indirirler aracı. +1 benimde bikaç gün içinde karar vermem lazım. ya 2003 model peugeot 206 GTI (full) alacağım yada sıfır toyota yaris.. kararsız kaldım biraz.. toyota yaris nasıl sizce?[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Tabikii 206Gti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar