Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

focus sport trend VS 206 gti

Bathory

Öne çıkan mesajlar

mm
1-2 aya kadar bunlardan birini alıcam..
focusa bayadır hastayım..hatta nfsde görünce kafayı yemi$tim..kasası cok ho$uma gidiyo..performansı hakkında bi bilgim yok ama..sadec yol tutu$unun cok iyi oldugunu biliyorum..
206gtiya gelince..performansı iidir heralde..e gti nede olsa..kasa ho$uma gitmiyo ama..acılır tavan tamam ama bilmiyorum.kasa konusunda focus daha agır basıyo..
ikinci el fiyatları a$$agı yukarı aynı
benzin yakma olayı falan nasıldır?
tanıdıgında bunlardan biri olan varsa biraz bilgilendirse?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bi tek RC nin ön yanaklar biraz kazma olmuş o da rüzgar için herhalde. GTI'in sunroof'u var. Birde spoiler takınca orginalinin üstüne daha güzel duruo.

Bende 206 kasasının hastasıyım. Böyle arada yer bulup dükkanın önüne çekince böyle bakıorum dalıorum gidiorum valla. Yeşil roland garros rullaz :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangisinin kasası hoşuna gidiyorsa onu al. Performans olarak 206 GTI önde (0-100 ler 8.4 -pug- e 9.2-focus-) ama sevmediğin kasaya binmek pek de hoş olmaz doğrusu.

Focus'un yol tutuşu iyidir. 206 GTI'nda kötü değil ama yüksekte olmasından dolayı alanlar yay takıp indirirler aracı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arac hakkında yorum yapmak için o aracın sagda solda yayınlalanan fabrika verilerini bilmek yetmiyo. Yane kağıt üstündeki veriler nerdeyse %100 yalan. (Yalan demiyimde optimize edilmiş dielim). Örneğin 100 kmde focus için 8 litre derlerse bilinki bu 10 litredir.
En iyi yorumu o aracı kullanan yapar. Ben pug sahibi olmadım hiç lakin 5-6 ay kadar aralıklarla 206 xs sürdüm. 1.6 110 ps i arac. 9000km sonunda ortalama tüketim 8.3 litreydi. Ve bu sakin, ortalama bir kullanım ile elde edildi. Ve ayrıca aracın beğenmediğim yönleri;
- Arac yüksek ve yere ii basmıyo. Türkiye yolları için iyi ama yola oturmuyor. Yay takıp alçaltırım, 45 yanak lastil ile yola bastırırım diyorsan ( ki bu sana 4 jant+4 lastik+koni yay yaklaşık 3milyara patlar) o zaman yola sağlam basar sanırım.
- Rüzgar sesi ve lastik sesi alıyo. Öyle ahım şahım bi izolaasyon yok. Megane 2 kullanıyorum şu anda ve pug ile arasındaki ses farkını cok ii anlıyorum)
- Gövde (pas ve boya koruması) cok sağlam deil. Korozyon görmedim lakin özellikle metalik boyası güneşte solabilir.
- İç plasitk aksam kaliteli değil. Bi golfün içi ile karşılaştırırsan anlarsın.
- Arka koltuklar dar. 2 kişi ok ama 3 kişi ııh.
vs vs .
He benim 35-40 milyar arasıı param olsa ( ki bu 2 aracın 0 km fiyatları 40-45 civarıdır sanırım) ben 130 hp lik 2.el bi golf dizel alırım. Yada seat altea 2.0 150 hp. Güsel alet.[signature][hline]darkspade
Sosyal ağlarda paylaş

focus 307 sinifinda bir araba 206 ile pek kiyasi olamaz, herkez diyor sen hic 206 ya bindinmi bindim ve hic begenmedim hemde ne kadar zibidi varsa alcaltip arkaya inpro takip dolaniyor

alicaksin focus sport trend
arka camlari siyah yapicaksin
hella farlar
pistirican 45mm felan
oz racing cantleri takacaksin 18´ lowprofile modunda
birde sony nin focus a ozel yaptirdigi olay var xplod un sadece focus icin olani
onuda koydunmu

phewwwwwwwww[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
artık rc geldi gti gitti :) minnacık arabaya 180 beygir ayıptır günahtır :D 206 aşkı bir başkadır, görünüşüne sesine hasta olursunuz da kullanırsınız, sıradan bir araba değildir. 4 teker olarak görülüp beni şuradan şuraya götürsün yeter diye alınmaz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mino, 15 Haziran 2004 15:35 tarihinde demiş ki:
Hangisinin kasası hoşuna gidiyorsa onu al. Performans olarak 206 GTI önde (0-100 ler 8.4 -pug- e 9.2-focus-) ama sevmediğin kasaya binmek pek de hoş olmaz doğrusu.

Focus'un yol tutuşu iyidir. 206 GTI'nda kötü değil ama yüksekte olmasından dolayı alanlar yay takıp indirirler aracı.

+1
benimde bikaç gün içinde karar vermem lazım.
ya 2003 model peugeot 206 GTI (full) alacağım
yada sıfır toyota yaris..

kararsız kaldım biraz.. toyota yaris nasıl sizce?[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...