suvras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 eval() demeyin, ne saçma bir kısıtlama ya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 xmlHttpRequest denmi bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ajax içinden javascript çalıştırmak derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 script elementi aç, normalde tagi nasıl dolduruyorsan doldur içine responsetexti doldur (veya xmlden alıyorsan işle doldur). appendchild vb ile dolu bir script elemanın olacak, onu da bodynin sonuna at. örneğin şu olur : asıl sayfa: if (xgt.readyState==4) { var hg=document.body.appendChild(document.createElement('script')); hg.setAttribute('type','text/javascript'); hg.appendChild(document.createTextNode(xgt.responseText)); } istek yapilan sayfa : var sendstr="hede"; setTimeout('alert(sendstr);',500); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 tıklıyorum span içinden sayfa çağrılıyor: Tümünü Göster tıklıyorum ayrı bir yerden direk açarsam sayfayı çalışıyor, ajax olarak çalıştırdığımda çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kuzenime örnek hazırladığım bi search ajax uygulaması vardı, gayet sade, js ve indexi inceleyip görebilirsin sanırım. http://rapidshare.de/files/48493067/bla.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 microsoft değil de php ya activex filan çok çözemedim javascript olaylarını hem sorun şu ki javascript fonksiyonunu aranılan sayfa sayısına göre dinamik oluşturmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 O zaman şöyle yapabilirsin. Bi php sayfası hazırlarsın, bu sayfaya sayfa sayısını GET ile gönderirsin, o sayfa da GET ile gelen veriye bakar, gereken javascript kodunu direk yazdırır. Gerektiği zaman span'in içini Ajax kullanarak o php'den doldurursun. Gerçi istediğin şeye tam uymuyo olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 @kojiroh: ilk defa bi kodlama ile alakalı konuda çözüm buluyorum harika oldu çok sağ ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar