jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Şimcik sony ericsson p1i'im bozulmak üzere sorun cıkartıp cıkartıp duruyor o yuzden yeni telefon almayı dusunuyorumda yukarıda kı ankettede de aklıma gelen bı kac model ı yazdım. Bu telefonları kullananlardanda yorum almak ıstıyorum ne almam mı tavsiye edersiniz genel olarak yapacagım seyler 3g kullanaraktan internetteki işlerimi rahat ve hızlı halledebilmek,maillerimi kontrol edip cevap atabılmek, görüntülü konuşmasamda olur oyle bır ıhtıyacım yok. Multimedia özelliklerini kullanabilmek. İşte sıkılınca oyle oyunlarla kendımı eğlendirmek. vs. vs. (böyle yazıncada napcam lan diyince insanın aklına pek bisey gelmıyrmus) heh aklıma geldi gps ını navigator olaraktan kullanmada onemlı Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi alırsam iyi olur. Anket dısındada telefon onerırsenız o da uyar. Bu kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 n97 paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 n97 yargılıyor gerçekten de ki eski iphone fanlarındanım ben de sdkjfh. ama n97 nin klavyeye falan ihtiyacım yok, biznıs takılmicam ben fazla dersen iphone 3gs daha güzel bence. yok ben biznıs takılıcam, multimedya önemli değil dersen bilekberi düşünebilirsin, fakat storm'u tavsiye etmiyorlar pek. bold iyidir. efendim ben multimedya takılıcam emme biznıs ta önemli, ayrıca dokunmatik falan kasamam fazla klavye lazım nokyadan şaşma hede hödöleri sana anlamlı geliyorsa n97, diğerleri için iphone 3gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 3gs le şu diğer telefonları kıyaslamasak artık. Diğerlerini kendi aralarında kıyaslayabilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 N900, 1-2 aya duser heralde piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 n97'de multitouch yok, 3gs veya bold al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 multitouch öle ihtiyacı olan bişi değilki adam internete girmek , mail atmak istiyor bu konularda n97 hepsine suplex çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Multitouch çok elzem bir şey değil, sağdan soldan duyup çok önemli bellediğiniz fakat çok da anlamadığınız konularda insanları yanlış yönlendirmeyin artık nolur ya, sizin paranız değil harcanan. Biri manyetik, biri basınç temelli dokunmatik mesela; bunu söyleseniz iyi güzel de, multitouch'a bakarak telefon alıyorsanız zaten telefondan beklentileriniz süslü bir anne kadardır olsa olsa. N97 her işi iyi yapabilen, tam ortada, çok güzel bir telefon. Herkese hitap eder yani. Fakat iş, multimedya özellikleri, basitlik, hız gibi kriterlerden hangilerine daha çok önem verdiğini söylersen ona göre E serisi, Blackberry, 3GS gibi daha kişisel tercihlere dayalı olarak yönlendirebiliriz. Yoksa düz mantıktan öteye geçememiş ezber yorumlara bakarak "iPhone bir yana, gerisi bir yana" gibi ilüzyonlara kapılıp gaza gelme sakın, yok öyle bir şey. N900 gelecek bir de, acelen yoksa bekleyebilirsin, Türkiye'ye resmi olarak gelecek mi o da belli değildi gerçi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 sanırsam blackberry bold la iphone 3gs arasında kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 N900'u yurdum insani bi sekilde getirir ya, malum 2. el telefon pazarimiz herseye ragmen yargiliyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 3gs>bold ikisini kullanan biri olarak rahatca belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 3gs almış bulunmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hadi hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar