NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bir iki uc dort bes alti yedi sekiz dokuz on onbir oniki onuc ondort onbes onalti onyedi onsekiz ondokuz yirmi yirmibir yirmiiki yirmiuc yirmidort yirmibes yirmialti yirmiyedi yirmisekiz yirmidokuz otuz. Yarin devam edecem hep yapmak istemistim gerceklestiriyorum suan. Cok mutluyum ayar vermeyin uzerim. (bu arada simdi yazarken farkettim yirmi ne tuhaf lan. Sanki yanlis yazdim gibi geldi bian. Yirmi ahaha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 muhtemelen hayatım boyunca bu sayıyı ilk kez rakam harici yazıyorum yirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 otuzbir otuziki tuzuc otuzdort otuzbes otuzalti otuzyedi otuzsekiz otuzdokuz kirk kirkbir kirkiki kirkuc kirkdort kirkbes kirkalti kirkyedi kirksekiz kirkdokuz elli ellibir elliiki elliuc ellidort ellibes ellialti elliyedi ellisekiz ellidokuz atmis atmisbir atmisiki atmisuc atmisdort atmisbes atmisalti atmisyedi atmissekiz atmisdokuz yetmis yetmisbir yetmisiki yetmisuc yetmisdort yetmisbes yetmisalti yetmisyedi yetmissekiz yetmisdokuz seksen seksenbir sekseniki seksenuc seksendort seksenbes seksenalti seksenyedi seksensekiz seksendokuz doksan doksanbir doksaniki doksanuc doksandort doksanbes doksanalti doksanyedi doksansekiz doksandokuz YUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bu kadar mı sıkılıyosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 :( Bine kadar yolu var aslinda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ayarayarayarayarayarayarayarayarayarayarayarayarayarayarayarayarayarayarayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 NoTwisT said: :( Bine kadar yolu var aslinda :P yapamazsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 TheRiverBelow said: yapamazsın bence sen öyle san! *fon müziği verir: joe esposito - you're the best around* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 eye of the tiger daha iyi giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kimdi ya şu lafın sahibi: "dont tell me what i cant do" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 losttaki jonh lock salağının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 GONNA FLY NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 push it to limit mi ne bana yollamıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 die mf die da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 no job.. no power... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Yaparim ama ayip olur, gormemisler gibi :P Basladim txt fileda hatun aggroladi. Baska bahara kaldi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Die MF Die bu konuya gitmez. Neşeli bişiyler lâzım :P. Ayrıca ben de diyecektim bine kadar yolu var diye ama, sen demişsin zaten :P. Yapamazsın diyen arkadaşlara katılıyorum ayrıca :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Hatun kiziyor, bana mail atmaya useniyon oturup 1000'e kadar yazacakmisin diye dis gosterdi. ehircik ehircik dedim, dinlemedi. Cinsel hayatimi riske atamam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar