Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ya ben vistaya noobum halen, soru mal gelirse ondandır. efendim uyumluluk modu gereği ie kullanıyorum arada okul işleri için, geçen gün bakmıştım girmiyordu internete, üstelememiştim. bugün baktım hala yok. biraz bakındım, firewallları yokladım fark etmedi. sonra sonra öylesine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dedim bağlandı. normal tıklayınca girsin istiyorum ben internete, nereden nasıldır bunun ayarı? ha bi de önceden çalışıyodu bu sonradan gitti. updateden falan zannımca ama belirteyim dedim. edit: özellikler in güvenlik sekmesindeki korumalı modu kapatınca düzeliyor. hem koruma hem normal girince oldurabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 FF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 friend feed'e sor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 vistada olduğunu sanmıyorum ama olmuş da olabilir. enhanced internet securtiy diye bişe var o enable oluca girmiyodu nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 iyi bir pati olarak ulaştığım son sonucu yazayım aramalarda çıksın. çözüm yok efendim. bi çok kişinin başına gelmiş, vistada da xpde de. mesele ie 8. korumalı modu kapatıp yola devam edeceksiniz eğer ie kullanıyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar