asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://www.haber5.com/news_details?id=27029 Haberimiz bu, dünyada başka hiç bir haber ajansında böyle bir haber yok. Adamlar senaryo mu yazıyor yoksa şu an dünyanın en iyi haber bürosu onlarda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 haber 5 ne yav :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bende bilmiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bende bu gün tv izledim hangi kanal olduğunu bilmiyorum ama duruma ilk tepki tr den geldi diyip dış işleri bakanı gösterdiler heralde iktidar yanlısı bi kanaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://resim.samanyoluhaber.com/resim/one_minute_reklam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 viktor öle ileri geri kullanma bence bunu. telif hakkını satın almış tayyip. tazminat açıp donumuza kadar alır >.>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 donummu? canin sagolsun basbakanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Viktor said: donummu? canin sagolsun basbakanim En son donunu alır anlamında o , dikkat :). Oraya kadar yani... Bu arada bu haberi ben de bilindik bazı kanallarda 1-2 gün önce duydum. Hayali değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Necmettin Erbakan'a yakın bir kanal diye biliyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 MESCİDİ AKSAYA SALDIRI F.M.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 tamamen kolpa haber. - pazartesi günü otuzbin kadar yahudi "ağlama duvarında" yılda iki kez yapılan "priestly blessing ceremony" için toplanmış. herhangi bir taşkınlık yapılmamış. zadece "eski şehir" denilen bölgede münferit şiddet olayları görülmüş. - filistinli bir kaç işgüzar çakma şeyh ve lider, hala "kaynağı belirsiz olan" "bir milyon yahudi mescid-i aksayı basacak" yalanını yayıyor her tarafa. - saf ve imanlı filistinli gençler mescid-i aksa'yı korumak için mescide gidiyorlar ve orayı bir nevi işgal ediyorlar. israil ordusu da bu insanları buradan çıkarmak istiyor. - sonra ne oluyor. birden ihd'nin bölge temsilcisinden teyakkuzda olun katliam olacak gibi, birileri ölse de bizden tekrar gündeme gelsek salvoları.. bizim islamcı cenah da oltayı fena yutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 1 milyon yahudiyi bir arada bi hitler görmüştür herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ahuahuahuahuhahahuauhahuauhhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 fede said: MESCİDİ AKSAYA SALDIRI F.M.K. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Buyse said: 1 milyon yahudiyi bir arada bi hitler görmüştür herhal eheheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Buyse said: 1 milyon yahudiyi bir arada bi hitler görmüştür herhal ahahahahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 BM İsrail savaş suçu işlemiştir anlamına gelen raporu oy birliği ile kabul etti, bu İsrail aleyhine çıkan en sert karar aynı zamanda http://www.trt.net.tr/haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=ff172e2d-b858-40fc-a112-e1b086ddba3c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar