TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yav aga. ben bir eziğim. biliyorsun zaten. amma gel gör bu wow beni bir sardı pir sardı. o derece. nasıl farkettim biliyon mu? bilemiyon tabi ki. kahin olsan burda işin ne. lan sabah okula gidicem. elimde kitap. dedim bakkala uğrayayım. bir bonibon alayım cebimdeki 50kuruşa. yiye yiye giderim ake. heya. aynen böyle dedim yeminlen. bakkala bir girdim o da ne? üç kişi ateşli ateşli sevişiyor. birbirlerinin memelerini sıvazlıyorlar. ahaha. yok lan şaka. bakkal orası. öyle bişey olsa şu an orda olurdum muhtemelen yani. neyse girdim bakkala. adamın teki sigara alıyor. bakkal amcaya baktım bi (lan amca diyincede her an sarkacakmış gibi geliyo), herifle göz teması var. lan kolumdaki kitabı bir fırlattım avenger shield deyu. aggro'yu alayım deyu. gözlerimi hastanede açmışım. ahah. buda şaka hacı. fırlatmadım. ama bi an için, küçücük bi an için ciddi ciddi aklımdan geçiverdi. "hasktir!! aggro!!1" deyu. "dur lan bi dakka? bakkaldasın." dedim içimdeki dallamaya (bu cümleden o anda anal sex yapıyor olduğum manasını çıkarmayalım yalnız). yani. market olsa eyv. panik yap. 25man. ama bakkal 5 man yani. dur bi, noluyo lan. sonra söz verdim yol boyu kendime. ilk fırsatta sigarayı bırakçam dedim. ama sigara içmediğimi hatırladım. olsun lan yinede bırakıyım dedim...velhasıl; sigarayı bıraktım agalar. içmeden bıraktım. çünkü ben senin senin beni sevebilme ihtimalini yaladım. eve gelip wow açtım gene. ezik ezik dolandım. tank ffs dediler. "sanane lan amuhagonçurdoğooom" dedim. dolandım. mutluyum lan elleeam. gibson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ne kafası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 gearsızlıktan kayış koptu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Saeros said: gearsızlıktan kayış koptu galiba kayış ne aga? nerden düşer? ehehe. hiç olmadı yav bende. bilmiyorum yani. arkadaşlarım kayış falan diyor. sende yok mu diyor. benim çar böyle diyorum yani. default. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 garısızlıktan da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 gecen yaz yavuzla oynadim hayatimin en hardcore donemiydi. bi ara sicmayi unuttum sandim. tabiki slackerlikta uzerime yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ozan kapat accountunu ayrıca lan. ciddiyim kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ahahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 FromTheHell said: ozan kapat accountunu ayrıca lan. ciddiyim kapat. hayallerimiz vardı lan hani. kırlardı koşacaktık. warlock olup çiçekleri solduracaktık. ha? olmadı bu yoğ. yov dostum yov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Olm o salak japon bebelerine dönmüşsün hani ölüyolar ya pc başında yemek yemeği uyumayı falan unutup falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hop japonlara laf yok asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dartanian said: Olm o salak japon bebelerine dönmüşsün hani ölüyolar ya pc başında yemek yemeği uyumayı falan unutup falan asdf unutmak değilde üşeniyorum be hacı. yıkanmaya üşeniyorum. sıçmaya üşeniyorum. uykum var. yatmaya üşeniyorum. üşeniyorum demeye bile üşeniyorum. o yüzden fromthehell tabirleri ile; üş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mortis said: hop japonlara laf yok asd Japon kızlarına ölürüm o ayrı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 TheRiverBelow said: Dartanian said: Olm o salak japon bebelerine dönmüşsün hani ölüyolar ya pc başında yemek yemeği uyumayı falan unutup falan asdf unutmak değilde üşeniyorum be hacı. yıkanmaya üşeniyorum. sıçmaya üşeniyorum. uykum var. yatmaya üşeniyorum. üşeniyorum demeye bile üşeniyorum. o yüzden fromthehell tabirleri ile; üş. Peki raid yapmaya üşeniyo musun hayır..işte sorun bu dostum sorun bu.tüm sorun senin o beyaz poponu sandalyeden kaldırmamandan kaynaklanıyo. Wow ne ayrıca ya iğrenç bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dartanian said: Japon kızlarına ölürüm o ayrı asdf hairy. ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 usta senın beynin meme yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dartanian said: Peki raid yapmaya üşeniyo musun hayır..işte sorun bu dostum sorun bu.tüm sorun senin o beyaz poponu sandalyeden kaldırmamandan kaynaklanıyo. Wow ne ayrıca ya iğrenç bi oyun hacü beyazlık mı kaldı allaasen? otur otur yosun bağladı bildiğin. yeşil. evet itiraf ediyorum yoda'yı ben oynadım. ayrıca vöv kıral yav. wow yani düşün. WOWWWW. kendinden hayran olma efektli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 İğrenç abi sürekli canavar kesiyosun.Pvp'ler bok gibi hiç eğlenceli değil oynadı yani oynamadan konuşmuyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dory said: gecen yaz yavuzla oynadim hayatimin en hardcore donemiydi. bi ara sicmayi unuttum sandim. tabiki slackerlikta uzerime yoktu slackslackslack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dartanian said: İğrenç abi sürekli canavar kesiyosun.Pvp'ler bok gibi hiç eğlenceli değil oynadı yani oynamadan konuşmuyorum asdf kınayk oynadım ben kınayk!!1 XD o derece. yaa. evet. amma gel gör bi gün kafede "SEN KİMSİN LAAAAN? SEN KİMSİN BENİ KESECEEEN? BENİ Mİ LAAAN? HAAAA?" diye bağırıp klavyeye tecavüz eden bi oğlan gördüm ya, o gün anladım ne yapmakta olduğumu. wow akar yani o yüzden. zaman geçiyor yav. şehirde yapacak bişeyde yok pek (çankırı). "iyidir. kıraldır." diyip bağrımıza basıyoruz bakalım. ha çakallık yaparsada çıkışa çağırır, "birader iki dakka özel bişi konuşcam bi bakarmısın" derim yani kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 sene 09 hala kınayt oynayanları görüyorum şaşırıyorum.Aion güzel gibi aslında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Saeros said: gearsızlıktan kayış koptu galiba QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yazık lan. bunun da sonu çinli çocuk gibi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 :? ne bicim smiley len bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://petsoftheweek.georgetown.org/files/2009/06/deer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar