Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 fede said: 4 s seni seveni sende sev di di mi bu :P biliyorum de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 4s seviyorum seviyorsun seviyor sevişiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Killer said: DoruK said: kaderde varsa üzülmek, neye yarar üzülmek. failfailün failatün oldun canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Olma keser gibi hep bana hep bana,ol testere gibi bi sana bi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 özlü özlkü sözler, götünü dişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 dün yediğin hurmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yıldız olsam ilk sana bayardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 "nothing makes a person more productive than the last minute." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 "roket adam" said: "nothing makes a person more productive than the last minute." hatırladın mı lan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 "Tony Montana" said: - In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women. - You know what capitalism is? Getting fucked! - The only thing in this world that gives orders... is balls. Dağılın! :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 only after disaster can we be resurrected it's only after you've lost everything that you're free to do anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 giyme beyaz fistanı... ...3 güne bi kirlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 "sen ağa ben ağa, bu ineği kim sağa?" kıraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 buz gibi camlar dizimde patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 döte geldi aşkımız, ikimizde şaşkınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Borç verirken ya parani, ya dostunu kaybedersin. nato mermer nato kafa Çabuk gelen kötü sans, geç gelen iyi sanstan iyidir. Akil insanin külahinda bir çividir.Yumruk yemeden içeri girmez. Akilli basta aptal saçin isi ne? Araba kirilinca yol gösteren çok olur. Dilinden bülbül, kalbinden katil. Fareye aslan nedir demisler, kediyi göstermis. Kasabi sormadan hesabi yapma. her zaman kedi kaymak yemez. anavut atasözleri, arnavutum ben de, selams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Acima yetime, koyar gtune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 http://i0910.hizliresim.com/2009/10/14/4931.jpg ahahasdhasd 3 saattir gülüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai12 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 fener sana bi koysam fizandan duyulur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 USHDUHASDUA olm üye alımını kapatalım bi süreliine aushduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai12 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 acilinca yine gelirim. veya gelmeyebilirim. gelmememi isterdiniz dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 BloodyBeast said: http://i0910.hizliresim.com/2009/10/14/4931.jpg ahahasdhasd 3 saattir gülüyom HAHAHAHAHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 DNS'in hastası, Active Directory ustasıyım...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Kardan adam olur senden adam olmaz Alem oyuncu olmuş Sokaklar sahne Sevdiğim bir kız vardı Olmuş bir kahpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 (E)very (F)riday (E)very (S)aturday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar