Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaç gündür kafayı yemek üzereyim

forçen

Öne çıkan mesajlar

söylediklerinin doğruluk payı var ama sonuçta bi tarafta geldiğin gibi öküz formunda geri dönmek var, diğer tarafta dünyevi zevklerin çoğunu tatmış, birçok insan gibi hayallerini yerine getirmiş, insanlığa faydası dokunmuş, belki de tarihe adını yazdırıp hiç unutulmayacak biri olarak terkedeceksin bu dünyayı. öküzlükten iyi gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane seçimin var , karakterine göre hangisi en uygunsa onu yaşaman gerekiyor.

1- Anlık yaşayabilirsin. Birileri para verir falan sana , anlık zevklerine göre hayatını sürersin. Çünkü her seferinde bir ortama düşeceğim yani dersin. Hayatın sistematiğini umursamazsın. Gerçekten yapabilirsen bu birinci şıkkı bu arada mutlu olursun. Arkadaş ortamın değişirse yenisi olacak dersin . Hayatın bir yerlere getirdiği insanlara saygı duyarsın , gerçekten böyle olmayı istersin ve onları kıskanırsın .Ama böyle yaşamaktan,halinden ve keyfinden gerçekten mutlusundur.yaşarsın gidersin.

2-İniş çıkışlarla kendi ekmeğini kazanırsın,yeni tadlar ararsın,yeni arayışlar ararsın, hayata bağlı kalırsın; bir yerlere gelirsin ve bir şekilde yaşam standardı sağlarsın.

Bu karakterinle alakalı seçeceğin bir şey, ikisine de eşit derecede saygı duymakla beraber ben 2.yoldayım.

Ölümden sonraki yaşam için de ortada bir sürü hipotez ve din var . Araştırırsın. Aklına , duyguna , inancına yatanla yaşarsın .

Tüm seçeneklerin bunlar . Öyle debdebeli hale getirip her şeyi kendine eziyet etmenin bi alemi yok .

edit: 1.şık balık burçları için ideal
2.şık teraziler için

edit2: ben akrebim , beni ölçüt almayadabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabır ya sabır.

Hayatın amacından sanane lan, hayat seni düşünüyor mu da yaşama amacı diyorsun. O gider devam eder yani sen olmasanda başkaları bir zaman bir yerde keyfini çıkarır, başkaları bir yerde acı çeker durur.

Sen kendine amaç koy, kendi işine bak. Sana kız lazım bence. Sevgiye açsın sen. Git annene falan sarıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...