Meabbics Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bikaç ay önce mergelediğim [email protected] bu mail benim herşey için kullandığım bir email. sadece bu hesap için alınmış yada sırf oyun için kullanılan bi mail değil. neyse ben ki gaza gelip oyuna tekrar başlamak için hareketlendim. kredi kartında sorun olduğu için bir kaç gün beklemem gerekti. bu sıradada hiç kullanmadığım guest pass key ile bi hesap açtım id: yyy password: zzz mail: *****[email protected]***** amacım hiç görmediğim ultra grafiği görmekti gördüm de. bir neyse daha bugün kredi kartım düzeldi ve acc management a girdiğimde no wow acc binded to this battle.net account tarzı bi cevap. bu kodumun trialında da kullandığım aynı emaille kendiliğinden bir battle.net accountu açmış ve benim lich king updateli 80 karakterli battle.net accountunun üzerine çıkmış. aptal biri olduğumdan sürekli zzz şifresini kullanan biriyim böyle olunca kendiliğinden açılan bnet acc si eski accmin aynısı olmuş.. şu an boş bi bnet acc si ve aptal 3 lvl 15 günlük hunterım dışında gergin sinirlerim var o kadar. denediğim şeyler. telefonla ulaşmak webform attım(yeni) kendiliğinden açılan bnet acc sini başka bi maile almak (değişmedi) forumlara spam gm e ticket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 blizzard bu durumlarda gec geri dönüyo ama cözüyo sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kotu olmus. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 oha bedevilik durum söz konusu. 1 ay içinde çöüzlür ama kfanı yorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 çok kılmış, geçmiş olsun umarım çözerler sorununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Eski kullanıcı adın ve şifrenle (mergelemeden önceki) girmeyi denedin mi? Bir de telefon açtığında ne yanıt verdiler? Anladığım kadarıyla telefon da açmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar