KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Nebula scplerini kurdum2002 yılının scpleri attan dusurur fln yok ayrıca en buyuk sorunum Butun GM charların altına "Nebula Staff Members" diyebişi gelio ve Bütün scpleri didik didik aradım Degiştiremedimayrıca üstümebi kere basıncada "Nebula Staff,Deneme UO Shard yazıo" [signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 fix.scp dosyasından değiştrebilirsin[signature][hline]www.RedTurk.com & www.Paticik.net Yükleniyor: |---------------------------5% <% MagicWarez %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Hadi bea olamazz yada olemi bilmem ki ben nerdeyse butun scplere baktım bi ona mıbakmadım alal neyse saols:p[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Degisiyor Fix.scp içinden aratir nebula diye ordan bulursun az arabeah :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bende öyle demiştim zaten..[signature][hline]www.RedTurk.com & www.Paticik.net Yükleniyor: |---------------------------5% <% MagicWarez %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Maksat yardım ettim demek. Sen yazsanda yazmasanda ayda yılda bi bildiği konu çıkmış. Onunda böyle övüne övüne siyah siyah yazmış. :D[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 :=)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ehueuh onda halisin işte cunku o olaya yani fix.scp scriptine halendaha kilim consolede baya hatalara neden oluryo :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 :D Walla Ya Şu Paticikte hep Böle Kimse Aramas :D[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar