pogodi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 -Deno- said: pogodi said: ben yemek yemeyi bıraktım. HAHAHA KİMSE SALLAMAMIŞ. ARUFONZOOOO 11!!1 sallancak bişeyi yok hayatım birçok boş postumdan biri sadece asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ne loser ı lan hayata renk katar kuru fasülye, kokoreç, işkembe falan.osuruktan besinler olabilirler ama hayat onlarla anlamlı.aksini düşünen loser ın allahıdır lol. edit:ikili ikili yazmışım hep harfleri sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ben baya zengin biri olarak Kuru'yu onaylıyorum. Kuru (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bizim aşçı yapıyor arada, bi kaşık alıyorum sonra köpeklerimle bahçıvanla bahçivanın karısı yiyorlar geri kalanını. ama senede bir, 1 kaşık yiyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Fransız ascı ya yaptırırsan yiyemezsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 pasta fagioli yaptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 fransızlar ossurmuyomuş lan öyle duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ARMA NE DİYORSA DOGRUDUR. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nabalım balık ekmekle idare etcez S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Arma said: off annem kuru fasülye yapmış. şu an ısıtıyorum yemek için. soğan ve turşuda var. mis naptın abi sen iyice kışı getirmişsin. o kombo kışın yenir hele ki turşu varsa off. soğan kırmızı olmalı bi yumrukta kırıp cücüğünü yemelisin. tuza banarak. EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 fistan biz de arada yiyin diyoruz zaten öteki türlü tadı kaçar, sizin de tadınız kaçar. bir de evet fransız aşçıya yaptırırsan olmaz, esas kuruyu inşaat işçileri, minibüs şöförleri falan yiyor, gideceksin salaş bi lokantaya çek bir kuru dicen adsfk aaaaa bak şeey vardı lan bahsetmedik hiç ehehehehe [img=http://img208.imageshack.us/img208/3636/e662500392836d44a84241d.jpg] siper alın uçuyorum !!fosurt!! fosurt!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bunun üstüne tam tv izlerken, biraz bundan veya şundan da yiyebilirsin, seçim senin ._. yap seçimini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/emin355/kunefe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hristiyan mısın? künefe üstü antep fıstıklarıyla haç falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ördek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 haç mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 lan kuru diyince aklıma başka kuru geldi meğer fasülyemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bende de ocb var.ortak olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ehehe beyler bişi lazım olursa burdayım yani ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 pazardan kuru ıspanak aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Kuru dedin fasulye cikti bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 zeawee said: hristiyan mısın? künefe üstü antep fıstıklarıyla haç falan? hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar