BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya sen capture le biz buluruz upload edecek yer o konuda kafan rahat olsun ;)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Eh umarım guzeldır ne dıyelım. Gorucez. Ama pek umudum yok gibi.[signature][hline] The Truth is out There
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 kazıklandık ulan! yok çıkmadı hiçbir yerde[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: sanerixx, 12 Haziran 2004 14:46 tarihinde demiş ki: tayyip hiç oynar mı pepsi reklamında, gider cola turca reklamında oynar :) gerçi belli de olmaz yani. +1 adam gidipte rakip firmanın reklamında neden oynasın ki? Gider çok çok Cola Turca için reklam çevirir. Tabi o da çevirirse.. bence Erdoğan'dan kasıtları yılmaz erdoğandır. Eğer yılmaz erdoğansa baya güleceğimiz var bu akşam ehe =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 babacum bu arada bu resim ne abi? savaşa mı gidion =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 "sadece çevirmekle olmuyor içecen, anlaşmada öyle yazıyor" lol! yarıldım süper yaa ehuh[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 @shekil; sanhe savaşları var bilmiorsun sen :P[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 lol. sahne savaşımı ? :-)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 b uarada reklam 30 dakika gecikmeli olarak oynadı bayaa bi kısaydı yabi ilk o atraksiyon kısmında beklediğim performansı göremedim ama sonradan yılmaz erdoğanın cümleler bitirdi beni :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hehe süper ya britney spears beyonce nin reklam için gelmişitm diyo ya hehe kıyafetler fln[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 aa her kanalda farkl ıversiyonu yayınlanmış demekki... kanal d de yokytu öle bişi[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 olamaz öyle bişe. yeni bir reklamı bi kaç versiyon olarak farklı kanallarda aynı anda göstermek saçma olur. bende kanald den izledim yoktu öyle bişe.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 biraz önce yine izleidm her yerde var , ebnce güzel bi taktik[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 birkaç ayrı versiyon var, ardarda 2 tanesini mi ne izledim.. bir de sanırım beckhamın birisiyle toplaştığı ay freestyle hede ödö yaptıkları reklamdan alıntı yapmışlar, fena olmamış..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 lan biz izlemedik nerde nası kim download ?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
fab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 üç reklam serisi de buradan izlenebilmekte.[signature][hline]mesela beş
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ya anet'in news serverında kesin daha iyisini yayınlamışlardır da. Girilmioki. Üye oluosun şifreyi kabul etmio. Nasıl bir sistem algı sınırlarım dışında. Uyuz ettiler.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Super yaa..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
William1903 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Reklamı gördüğümde tam bir dumur oldum ama harbiden inanaılmaz hoş bir şey çıkmı ş ortaya
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Böeeh beckhamı önceden çekip bütün ülkelere yollamışlar. Her ülkede ünlüsünü ekleyip biz yaptık demiştir. Örneğin ispanya:ola beckhamla alberto debeoccirinidebelsüe karşı karşıya ola.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 reklamlarinda kendi urunlerinden ziyade yilmaz erdoganin reklaminimi yapmi$lar?yada banami oyle geldi?[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Spartan, 25 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki: yahu kızların her gün gördüğü şeyler, nesi ayıp
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 çiçek gibi taktik verdim sana, ben uyguladım çok tutti ne iğrenç bir espriymiş bre, hala gülüyorum ehaue
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Zerre kadar haz etmıyorum nedense.[signature][hline] The Truth is out There
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Berbat Y.Erdoğandan daha fazla performans (espri olarak) beklerdim
Öne çıkan mesajlar