Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksek Halısaha Maçı V7.5

Noyanh

Öne çıkan mesajlar

cavanagh said:

1/kaspar-dela-sly-khala-noyan-holy-khelben
2/babacum-wish-cavanagh-mr.bomb-eshreff-gris-zaugna

beni kasap ilan eden iki adamın da karşı takımda olması ironik oldu :P ama söz veriyorum yeminlen sert girmeyeceğim.. ya can sen daha irisin sana az kuvvetli mücadele vereceğim malum kütle farkı var aramızda

bu arada adminle aynı takımdayım bu sewfer kesin benim olduğum takım kazanır dinimiz amin
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

Batuhan_BJK said:

yapmak isteyip de kadroya giremeyen arkadaşlar; hala yapmak istiyorsanız ayrı bir başlık altında toplanalım?

bu arada 2-3 hafta sonra fln eskilere karşı yeniler bi maç patlatsak mı, bakalım nolcak=p

onun için yenilerden bir karma oluşturulmalı bence . yeniler bi aralarında maç yapsınlar,kadro seçilsin,öyle daha güzel olur .

hatta bu organizasyonlar büyürse futbol turnuvalarına kadar gideriz . başta eskilerin oturduğu gibi,yeni takımların oturtulması için hazırlık lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

@balon
aşağıda bizim maçlara en çok gelenlerin listesi var, bizden baya bi adam çıkıyo=p
hatta aklıma gelmeyen de vardır illaki, bunlar hatırladıklarım

cavanagh-fizban-gris-arcane-kender-holyman-eshreff-sly-bathory-babacum-dela-tharkas-apex-mr.bomb-jankis-sabo-hill-tora-wishmaster-khala-sixoms-khelben-noyan-zaugna-cthulhu-azmo-pyro
Sosyal ağlarda paylaş

anlaşıldı . zaten istek olucak insanlarda , gençlik ölmüş bilgisayar başında .

benim de 10 yıldır maç yaptığım arkadaşlarım var hala, dediğin durum onlar için de geçerli. zar zor 1 takım çıkarıyoruz, o yüzden ben soyunmuyorum bu takım çıkarma işine, sayı 7'yi aşarsa organizasyonu sahiplenebilirim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...