Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 hangi saha şimdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 göztepe hilaldeyiz. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 göztepe hilal, yukardaki postta takımları da yazdım, değişiklik istiyosanız söleyin ona göre ayar çekelim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yapmak isteyip de kadroya giremeyen arkadaşlar; hala yapmak istiyorsanız ayrı bir başlık altında toplanalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 nike ın süper lig takımlarının kullandığı antreman topu 26 tl idi ortak topa girelim mi? hoş ortak girsek hakik europass a fln girelim diyeceğim de 100 küsur kaat o toplar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ben bakkaldan 3 katlı top getircem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Batuhan_BJK said: yapmak isteyip de kadroya giremeyen arkadaşlar; hala yapmak istiyorsanız ayrı bir başlık altında toplanalım? bu arada 2-3 hafta sonra fln eskilere karşı yeniler bi maç patlatsak mı, bakalım nolcak=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 cavanagh said: 1/kaspar-dela-sly-khala-noyan-holy-khelben 2/babacum-wish-cavanagh-mr.bomb-eshreff-gris-zaugna beni kasap ilan eden iki adamın da karşı takımda olması ironik oldu :P ama söz veriyorum yeminlen sert girmeyeceğim.. ya can sen daha irisin sana az kuvvetli mücadele vereceğim malum kütle farkı var aramızda bu arada adminle aynı takımdayım bu sewfer kesin benim olduğum takım kazanır dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 cavanagh said: ben bakkaldan 3 katlı top getircem sdf herhafta düzenli maç yapacaksak forum moderasyonunun katkılarıyla bir adet güzel topl alıp spor bölümü modlarına zimmetleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 olm yeminlen ayağıma kayarsan üstüne basar geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 az ama az ez bak iki gram adamım yeminlen ölürsem helvamı yerken ağlamaktan ölürsün :( çok üzülürsün benim için "keşke ezmeyeyedim el akdar ördeği" diye ağıtlar yakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 admin kim lan bizim takımdaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 cavanagh said: Batuhan_BJK said: yapmak isteyip de kadroya giremeyen arkadaşlar; hala yapmak istiyorsanız ayrı bir başlık altında toplanalım? bu arada 2-3 hafta sonra fln eskilere karşı yeniler bi maç patlatsak mı, bakalım nolcak=p onun için yenilerden bir karma oluşturulmalı bence . yeniler bi aralarında maç yapsınlar,kadro seçilsin,öyle daha güzel olur . hatta bu organizasyonlar büyürse futbol turnuvalarına kadar gideriz . başta eskilerin oturduğu gibi,yeni takımların oturtulması için hazırlık lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 cavanagh said: admin kim lan bizim takımdaki? önce "mod yerine admin demişim" diye kıvıracaktım da sonra dedim "yalancıyı yalasnı kadar sikerler" o yüzden itiraf ediyorum zaugna yı bir an zegna diye okudum da.. ondan işte yanlış yazmaya typo der,izde yanlış okumaya ne deriz? ismail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 @balon aşağıda bizim maçlara en çok gelenlerin listesi var, bizden baya bi adam çıkıyo=p hatta aklıma gelmeyen de vardır illaki, bunlar hatırladıklarım cavanagh-fizban-gris-arcane-kender-holyman-eshreff-sly-bathory-babacum-dela-tharkas-apex-mr.bomb-jankis-sabo-hill-tora-wishmaster-khala-sixoms-khelben-noyan-zaugna-cthulhu-azmo-pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bu arada maça gelmeden msn'de fln gördüklerinize hatırlatma yapın, unutmasınlar maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 tamam abi ne yapmamı istiyosun bunları:) edit: takım falan mı ayarlıcam bunlardan nedir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bişi yap diye değil turnuvadan fln bahsedildi, ben de gösterdim önceki maçlara gelenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 güzel. dediklerinden 3 takım çıkar. 4 takımdan bir turnuva olur. yapılabilir,tabi herkes istiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 işte sorun orda bu 3 takım çıkacak topluluktan genelde 1 takım bile zor çıkıyo=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 anlaşıldı . zaten istek olucak insanlarda , gençlik ölmüş bilgisayar başında . benim de 10 yıldır maç yaptığım arkadaşlarım var hala, dediğin durum onlar için de geçerli. zar zor 1 takım çıkarıyoruz, o yüzden ben soyunmuyorum bu takım çıkarma işine, sayı 7'yi aşarsa organizasyonu sahiplenebilirim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 güçsüz değil miyiz ya? :) fizban nerede.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 fizban wow da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Wishmaster said: güçsüz değil miyiz ya? :) fizban nerede.. :/ biz de güçsüz gibiyiz =) khala canı isterse oynuo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar